ČAK TROJICA

Dominacija Liverpoola i u nominacijama za igrača sezone

Foto: Reuters (Ilustracija)
Dominacija Liverpoola i u nominacijama za igrača sezone
18.04.2014.
u 13:54
Riječ je o Luisu Suarezu, Danielu Sturridgeu i Stevenu Gerrardu. Uz njih nomirani su veznjak Manchester Cityja Yaya Toure, veznjak Chelseaja Eden Hazard te krilo Southamptona Adam Lallana.
Pogledaj originalni članak

Engleska Udruga profesionalnih nogometaša objavila je nominacije za najboljeg igrača ove sezone, a među šestoricom nominiranih su čak tri igrača najvećeg iznenađenja sezone, Liverpoola.

Riječ je o Luisu Suarezu, Danielu Sturridgeu i Stevenu Gerrardu. Uz njih nomirani su veznjak Manchester Cityja Yaya Toure, veznjak Chelseaja Eden Hazard te krilo Southamptona Adam Lallana.

Sturridge i Hazard također su nominirani i za najboljeg mladog nogometaša ove sezone, a uz njih na listi su još Luke Shaw (Southampton), Aaron Ramsey (Arsenal), Ross Barkley (Everton) i Raheem Sterling (Liverpool).

Do kraja engleskog prvenstva ostala su četiri kola, a vodeći je Liverpool sa 77 bodova. Kandidati za naslov još su Chelsea, koji ima dva boda manje od 'redsa', te Manchester City, sa šest bodova manje, ali i utakmicom manje od 'redsa'.

- Osvajanje naslova prvaka bilo bi vrlo posebno. No, ne smijemo još o tome razmišljati - rekao je napadač Liverpoola Luis Suarez.

>> Prava katastrofa! Cijela je momčad razočarala
>> Rodgers: Cityjev jučerašnji kiks za nas je upozorenje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CA
canon60
21:06 18.04.2014.

Poštovani novinari VL-a Sve je ovo točno i lijepo napisano, samo se pitam gdje ste bili do sad tj. dok Redsi nisu došli na vrh ? Do nedavno se nije mogao pročitati neki suvisli članak o njima. Istinskim navijačima Liverpoola (tu ubrajam i sebe) to ne smeta ali bode oči.

RA
rafaell
21:43 18.04.2014.

pa sve osim Suarezovog proglašenja bi bilo smiješno,u protekloj sezoni uvjerljivo najbolji svijetski igrač,gotovo bez konkurencije,Messi pogođen ozljedama slabije forme,Ronaldo slabiji nego prošle,Ibra ipak u slabijoj ligi,no ako City osvoji naslov moguće da Yaya dobije nagradu