Bivši izbornik Francuske

Domenech: Ribery je jako težak, a Mourinho egoistični prevoditelj

Foto: Reuters/PIXSELL
Domenech: Ribery je jako težak, a Mourinho egoistični prevoditelj
31.10.2014.
u 10:21
Prisjetio se i razdoblja dok je bio na čelu francuske reprezentacije pa je pisao kako je Nasri unosio razdor u momčad, a da je Anelka iritirao negativnim stavom
Pogledaj originalni članak

Bivši francuski izbornik Raymond Domenech napisao je knjigu u kojoj se, između ostaloga, obrušio na mnoge ljude iz svijeta nogometa. Tako je kritizirao Zinedinea Zidanea jer se nije ispričao Marcu Materazziju zbog udaranja glavom u finalu Svjetskog prvenstva 2006. Također je kritizirao Davida Luiza i napisao kako će PSG izgubiti novac na njemu.

Prisjetio se i razdoblja dok je bio na čelu Francuske reprezentacije pa je pisao kako je Nasri unosio razdor u momčad, a da je Anelka iritirao negativnim stavom. Dotaknuo se i Riberyja za kojeg kaže da ima težak karakter te da su se igrači žalili na njega.

A Domenech se obračunao i s Joseom Mourinhom.

– Mourinho je samo prevoditelj s ogromnim egom. Kad sve ide kao podmazano, onda uzima zasluge, a kad mu momčad gubi, onda krivi igrače. Mourinho uvijek prati gdje su kamere. Sve oko njega je zapravo laž.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Melankolija
Melankolija
11:47 31.10.2014.

Mozda si i u pravu, ali Mou je od jedne prosjecne i padajuce ekipe Chelsea, stvorio stroj za mljevenje.