Pogledajte svađu

Đoković izgubio živce i vikao na suca: Nemaš pojma!

Foto: Screenshot
Đoković
17.11.2016.
u 17:29
Đoković je bez problema svladao Goffina koji je na turnir ušao kao zamjena za Monfilsa, ali bez obzira na lagan meč, živci su radili
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković u trećem kolu završnog teniskog turnira u 2016. godini pobijedio je Belgijca Davida Goffina sa 6:1, 6:2 i osigurao prvo mjesto u svojoj skupini. Time je potvrdio i plasman u polufinale, a sada ga dvije pobjede dijele od osvajanja turnira, a ako bi se to ostvarilo, vratio bi se na prvo mjesto ATP ljestvice.

Đoković je bez problema svladao Goffina koji je na turnir ušao kao zamjena za Monfilsa, ali bez obzira na lagan meč, živci su radili. Sredinom prvog seta svađao se sa sucem koji ga je opomenuo jer je prekoračio dopušteno vrijeme za servis.

Đoković je zbog toga "poludio" i tijekom stanke između gemova počeo vikati na suca.

– Slučajno sam jednom prekoračio vrijeme za nekoliko sekundi i to nakon što smo obojica odigrali sjajan poen. Samo sam otišao po ručnik i ti si mi dao opomenu. Jedan jedini put i odmah opomena, je li to pošteno? Koliko dugo sudiš ovdje? Ovo što mi govoriš mi jasno daje do znanja da nemaš pojma o igri. Ti zaista nemaš pojma – vikao je Đoković.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

PE
peugeot
17:45 17.11.2016.

Nikako ne treba zaboraviti na cinjenicu da se Masters igra u Londonu (zasto se ne igra u neutralnom Parizu?!) i sasvim je normalno ocekivati da ce Englezi kao organizatori i domacini Mastersa zloupotrebljavati do maksimuma tu cinjenicu da destabiliziraju Djokovica da bi pobjednik bio niko drugi nego njihov pulen Murray.

DU
Deleted user
17:34 17.11.2016.

Naravno da suci navijaju za Skota i traze "dlaku u jajetu", ali to je zapravo dobro za Noleta: adrenalin i motivacija krecu punom parom, ali me interesira hoce li prgavi Skot takodjer dobiti slom zivaca nakon glatke Novakove pobjede nad Goffinom, dok je njegova pozicija jos uvijek nesigurna i zavisna od sutrasnjeg meca sa Wawrinkom, hehe!

AN
Andreeejjj
19:01 17.11.2016.

NOLE je kraljina i LJUDINA! Uvjek se druži sa našim HRV tenisačima i sjetite se dopin afere ČILIĆA, odmah je NOLE stao na njegovu stranu i zagovarao Čilu! Svaka mu čast i što prije da se vrati, tamo gdje mu je i mjesto NO 1 !!!!