Wimbledon za vrijeme kiše

Dok Karlović razgibava noge, Đoković s curama vrti kolut (video)

Foto: AFP/Pixsell
Dok Karlović razgibava noge, Đoković s curama vrti kolut (video)
21.06.2011.
u 13:30
U Wimbledonu ponekad zaista zna biti dosadno za onih dugih prekida zbog kiše
Pogledaj originalni članak

Tenisačice i tenisači moraju sami pronaći razbibrigu, a ponajvećem zabavljaču u svijetu tenisa, Novaku Đokoviću, nije teško pronaći zanimaciju.

Tako se tijekom stanke u ponedjeljak s Njemicom Andreom Petković i Bjeloruskinjom Viktorijom Azarenko natjecao tko će duže vrtjeti kolut oko bokova.

A dok on i cure vrte bokovima, Ivo Karlović u kutu razgibava noge i pumpa trbušnjake.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
14:04 21.06.2011.

to je nas nole....tesko ga je ne voleti....

OB
-obrisani-
14:09 21.06.2011.

secam se , osvojio je majami pre par godina, i ovaj mu dodeljuje nagradu i kaze novak iz hrvatske....hehehe....i naravno, nole se nasmejao i rekao da i nije mnogo pogresio, sve je to isto, veli nole.....bas ne mazinma sta bi hrvati uradili....verovatno demonstrativno kao i uvek otisli sa dodele medalja....

MA
Majur
16:27 21.06.2011.

Svaka cast noletu,decko je kulturan i normalan....@gresni miloje Pa normalno da je Hrvatska otisla sa postolja te godine kad su sudci pokrali litvu i ostale da srbi pobijede u kosarci...\"oteto,prokleto\"...