WIMBLEDON

Dodig u polufinalu mješovitih parova, Škugor ispao

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Dodig u polufinalu mješovitih parova, Škugor ispao
11.07.2019.
u 22:07
Bio je to drugi Dodigov meč danas u Wimbledonu. U konkurenciji muških parova nije se uspio plasirati u finale.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i tajvanska tenisačica Latisha Chan izborili su plasman u polufinale mješovitih parova u Wimbledonu nakon što su u susretu četvrtfinala pobijedili britansku kombinaciju Eden Silvu i Evana Hoyta sa 7-5, 7-6 (5).

Dvostruki osvajači Roland Garrosa će u polufinalu igrati protiv Nizozemca Wesleyja Koolhofa i Čehinje Kvete Peschke koji su bili bolji od njemačko - novozelandske kombinacije Laure Siegemund i Artema Sitaka sa 6-1, 6-2.

Bio je to drugi Dodigov meč danas u Wimbledonu. U konkurenciji muških parova nije se uspio plasirati u finale. Dodig i Slovak Filip Polašek su u polufinalu izgubili od Francuza Nicolasa Mahuta i Edouarda Rogera-Vasselina sa 2-6, 6-7 (7), 6-7 (2). Dodigu i Polašeku ovo je bio tek drugi turnir na kojem su igrali zajedno. U tjednu prije Wimbledona su nastupili u Antalyji gdje su stigli do finala.

Nažalost, Franko Škugor i Rumunjka Raluca Olaru nisu uspjeli. U četvrtfinalu mixa izgubili su od Šveđana Roberta Lindstedta i Latvijke Jelene Ostapenko sa 7-6 (6), 3-6, 5-7.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.