BORBA ZA LONDON

Dodig i Polašek korak bliže ATP finalu u dublu

Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Dodig i Mate Pavić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Ivan Dodig i Mate Pavić
29.10.2019.
u 15:15
Nastup na ATP Finalu zasada je osiguralo šest najboljih parova po bodovima osvojenim u ovoj sezoni te Francuzi Mahut i Herbert, kao najbolje rangirani osvoajači Grand Slam naslova koji nisu uspjeli osvojiti dovoljno bodova za plasman među osam najboljih dvojaca
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Ivan Dodig se sa Slovakom Filipom Polašekom plasirao u 2. kolo parova na ATP turniru iz serije "masters 1000" u Parizu, oni su u 1. kolu nadigrali Belgijance Sandera Gillea i Jorena Vliegena sa 7-6 (2), 7-6 (4).

Dodigu i Polašeku je za plasman na ATP Finale u Londonu potreban prolazak u finale turnira u Parizu, a sljedeći suparnici bit će im Austrijanac Jurgen Melzer i Francuz Eduoard Roger-Vasselin.

Nastup na ATP Finalu zasada je osiguralo šest najboljih parova po bodovima osvojenim u ovoj sezoni te Francuzi Mahut i Herbert, kao najbolje rangirani osvoajači Grand Slam naslova koji nisu uspjeli osvojiti dovoljno bodova za plasman među osam najboljih dvojaca. Uz francuski par u Londonu će zaigrati Kolumbijci Cabal i Farah, brazilsko-poljski par Melo - Kubot, južnoafričko-novozelandski dvojac Klaasen-Venus, Nijemci Krawietz - Mies, nizozemsko-rumunjska kombinacija Rojer - Tecau i američko-britanski par Ram - Salisbury.

Trenutačno sedmo mjesto u "Utrci prema Londonu" drže Mike i Bob Bryan sa 3380 bodova, koji od US Opena nisu zaigrali ni na jednom turniru, a nema ih ni u ždrijebu pariškog Mastersa. Iza njih su Kontinen - Peers sa 3010 bodova, a na 9. mjestu su Dodig i Polašek sa 2865 bodova te im je potreban barem plasman u četvrtfinale kako bi preskočili finsko-australski par i došli do statusa "prve zamjene".

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.