MOŽE SE U KOPENHAGEN

Dobre vijesti za navijače! Stigle su dodatne ulaznice za utakmicu sa Španjolskom

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dobre vijesti za navijače! Stigle su dodatne ulaznice za utakmicu sa Španjolskom
26.06.2021.
u 16:19
Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su u četiri sata rasprodane ulaznice za hrvatski sektor na utakmici Hrvatska - Španjolska u osmini finala Europskog prvenstva, Hrvatski nogometni savez zatražio je od Uefe mogućnost kupnje dodatne količine ulaznica za hrvatske navijače.

U dodatnu prodaju bit će pušteno još 250 ulaznica prve i druge kategorije po sljedećim cijenama:

- Kategorija 1: 1400 kuna. Kategorija 2: 950 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti putem HNS-ovog portala za ulaznice, a prodaja će biti organizirana po principu "tko prvi", do rasprodaje raspoloživih ulaznica.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali navijači ne moraju nužno biti državljani RH.

Ostale informacije o kupovini ulaznica mogu se pronaći na HNS-ovom portalu za ulaznice.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
23:57 26.06.2021.

Dobre vijesti za navijače! Stigle su dodatne ulaznice za utakmicu sa Španjolskom i treba to uzeti i prigrabiti jer moglo bi biti puno golova, možda petarda ili ćak kanonada ako se Furija naljuti i odigra ozbiljno.

DU
Deleted user
16:37 26.06.2021.

I ako bi dobili spanjolce ipak mislim da je tu kraj jer stvarno ne mogu vidjeti s ovakom losom obranom mozemo parirati i spanjolcima i francuzima i talijanima. Ali nek ispadnem budala i nek sve pogrijesim.