DAVIS CUP

Dobre vijesti: Borna Ćorić otputovao u Madrid

Foto: Reuters/Pixsell
Dobre vijesti: Borna Ćorić otputovao u Madrid
13.11.2019.
u 18:19
"Nažalost, jučer nisam mogao putovati s dečkima. Ulovila me viroza i temperatura 38.5 pa smo procijenili da je najpametnije da napravim još neke dodatne pretrage. Imam neku blagu virozu ili bakterijsku upalu, ali sve je ok i večeras putujem," kazao je Ćorić.
Pogledaj originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić otputovao je iz Zagreba u Madrid kako bi se priključio ostatku reprezentacije uoči početka završnog turnira Davis Cupa na kojem će Hrvatska braniti naslov pobjednika.

Ćorić je u ponedjeljak dobio temperaturu zbog čega nije putovao s ostatkom reprezentacije. Međutim, njegovo zdravstveno stanje je bolje.

"Nažalost, jučer nisam mogao putovati s dečkima. Ulovila me viroza i temperatura 38.5 pa smo procijenili da je najpametnije da napravim još neke dodatne pretrage. Imam neku blagu virozu ili bakterijsku upalu, ali sve je ok i večeras putujem. Još uvijek sam malo bolestan, ali mislim da ću sutra početi lagano trenirati," kazao je Ćorić.

Hrvatska Davis Cup reprezentacija će u Madridu od 18. do 24. studenog braniti naslov pobjednika, a u skupini je s domaćinom Španjolskom i vrlo jakom Rusijom

Hrvatsku kao privremeni izbornik vodi Franko Škugor, a uz njega za hrvatske boje će braniti i Borna Ćorić, Nikola Mektić, Mate Pavić, Borna Gojo i Nino Serdarušić te Ivan Dodig.

"Naravno, da se nadamo najboljem rezultatu, kao što sam rekao nismo neki favoriti ali borit ćemo se najviše što možemo i vidjet ćemo što će biti," kazao je prije puta Borna Ćorić.

Hrvatski tenisači nastup na Davis Cupu otvaraju 18. studenog protiv Rusije, a već 20. studenog očekuje ih reprezentacija Španjolske. Pobjednici šest skupina, te dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije izborit će četvrtfinale.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.