Nije dobro krenulo

Divljački start na Eduarda u debiju: 'Ozljeda je ozbiljna'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Eduardo da Silva, Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Eduardo da Silva
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
15.10.2013., Hampden Park, Glasgow, Skotska - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Skotska - Hrvatska. Eduardo Da Silva. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Eduardo da Silva
Foto: Legia.com
Eduardo da Silva
14.01.2018.
u 12:13
adamo se da će Eduardo brzo sanirati ozljedu, a detaljnije o njoj znat će se nakon što obavi dodatne pretrage.
Pogledaj originalni članak

Eduardo da Silva ozlijeđen je u prvom nastupu za Legiju iz Varšave. Romeo Jozak odlučio mu je dati priliku u prijateljskom susretu protiv ekvadorske Barcelone, a za Dudua nije dobro završilo.

U 59. minuti susreta branič Luis Caicedo divljački se zaletio i nogom udario bivšeg hrvatskog reprezentativca u leđa. Eduardo je ostao ležati na travnjaku i nekoliko minuta nije mogao ustati, a onda je s bolnom grimasom izašao s terena.

- Eduardo je pogođen koljenom u leđa i najvjerojatnije je došlo do pomaknuća kralješka. Ozljeda je proizašla iz činjenice da je u tom trenutku njegovo tijelo bilo opušteno jer nije očekivao takav udarac straga. Osjećao je veliku bol, a problemi s kralješnicom uvijek su ozbiljni. Zbog ovog nasrtaja morali smo ga povući s terena, rekao je trener Legije Romeo Jozak.

 

Nadamo se da će Eduardo brzo sanirati ozljedu, a detaljnije o njoj znat će se nakon što obavi dodatne pretrage. Dudu je prije samo deset dana potpisao za Legiju i bila bi prava šteta kad bi morao duže izbivati s travnjaka.

Start na Eduarda u videu pogledajte na 58:44.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IL
ilijan1a
12:47 14.01.2018.

Eduard drži sve naj bolje!

ČP
čovjek-puding
12:33 14.01.2018.

Užasno boli kad te netko tak s leđa pogodi koljenom

GE
gestapo44
16:41 14.01.2018.

trebao je jozaka