NIŠTA OD PERASOVIĆA

Rađa: Žao mi je izgubljenog vremena, ali sad se okrećemo drugim opcijama za izbornika

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Rađa: Žao mi je izgubljenog vremena, ali sad se okrećemo drugim opcijama za izbornika
11.03.2016.
u 16:26
- Predsjednik Perasova kluba Josean Querejeta za to neće niti da čuje. To isto čovjek mi je mogao poručiti i prije mjesec dana da ne gubimo vrijeme i da ne moramo putovati u Španjolsku da bismo to čuli u četiri oka.
Pogledaj originalni članak

Razočarana glasa sinoć se iz baskijske Vitorije javio Dino Rađa, predsjednik Stručnog savjeta HKS-a. On i stručni tajnik Saveza Joke Vranković ondje su boravili kako bi se na licu mjesta uvjerili postoje li okolnosti u kojima bi trener Laboral Kutxe Velimir Perasović mogao nastaviti s izborničkim poslom. Nažalost, to i službeno više nije moguće što nam je prenio i Rađa:

- Predsjednik Perasova kluba Josean Querejeta za to neće niti da čuje. Rekao nam je da je upravo on bio jedan od najglasnijih zagovornika pravila da treneri španjolskih klubova ne mogu biti izbornici i da bi sada trebao sebi skočiti u usta . A dodao je i da sljedeća Euroliga počinje ranije i da on želi da mu trener aktivno slaže i priprema momčad.

Ništa to nije neočekivano, takvo što smo slutili cijelo vrijeme, no nešto je drugo zasmetalo hrvatsku košarkašku legendu:

- Žao mi je izgubljenog vremena. To isto čovjek mi je mogao poručiti i prije mjesec dana da ne gubimo vrijeme i da ne moramo putovati u Španjolsku da bismo to čuli u četiri oka. No, što je tu je, okrećemo se drugim opcijama.

>> Ako ne može Perasović, HKS želi Nevena Spahiju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar links
links
22:48 11.03.2016.

nešto nisam siguran da će ovo sve dobro ispasti, više sam očekivao i od ovog novog vodstva