SUKOB

Dino Rađa oštro odgovorio bivšem kapetanu: 'Nek' se pogleda u ogledalo'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dino Rađa
Foto: Igor Kralj/Pixsell
dino rađa
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dino Rađa
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dino Rađa
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Dino Rađa
27.02.2019.
u 08:47
On je sam prestao biti zainteresiran za reprezentaciju i ne znam zašto netko tko u deset godina nije donio nijednu medalju ima potrebu upirati prstom, rekao je proslavljeni košarkaš
Pogledaj originalni članak

Nakon što je na Facebooku dao svoj komentar na blamažu u kvalifikacijama, a potom dobio odgovor bivšeg kapetana Roka Ukića, Rađa je odlučio uzvratiti. 

U razgovoru za RTL Rađa je rekao kako su kvalifikacije rezultat rada u prošlosti, pišu Vijesti.hr.

"Hrvatska košarka godinama stoji u mjestu koje nije vrh europske košarke, pogotovo bez NBA igrača. Hrvatska liga godinama je bila svedena na dva mjeseca kada su igrali najbolji, a uz nekoliko loših poteza igrači dolaze nespremni", kazao je Rađa, a onda oštro prozvao bivšeg kapetana reprezentacije Roka Ukića. 

"Upiranje prstom ne donosi ništa dobro, ja mogu uprijeti u bilo koga, u Ukića, Matića i Antića, ali od tog nema koristi jer svi su jaki na jeziku, a kad se treba žrtvovati, nema ih nigdje. Ukić je mogao, pa nije, on je sam prestao biti zainteresiran za reprezentaciju i ne znam zašto netko tko u deset godina nije donio nijednu medalju ima potrebu upirati prstom, a da se ne pogleda u ogledalo", rekao je Rađa koji je na kraju rekao kako se o smjeni izbornika Anzulovića tek treba razgovarati. 

"Moramo razgovarati u četiri oka, postoji mali krug ljudi koji o tome odlučuje", završio je.

>> Pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

VB
vbr
09:05 27.02.2019.

Nije znao voditi Split niti repku i to je dokaz da vrhunski sportaš nemora biti dobar stručnjak i organizator. Rastjeral je starije igrače a zna se da iskustvo i mladost daje rezultat . Ukić je u pravu, Stojko i RAĐA su lini.

NI
nisamguzonjinsin
08:59 27.02.2019.

E moj Rađa ! Veliki igrač a danas propali košarkaški djelatnik koji je sa Stojkom hrvatsku košarku svojim dilentatizmom gurnuo u ponor. Jedna Hrvatska da gubi od nekakvih Nizozemaca, Mađara i Poljaka u košarci ? Pa to je teška sramota i razlog za ostavke !

PR
prajdali100
08:59 27.02.2019.

Što nam mamlazi uradiše od košarke !!!! I još se prepucavaju.Sram vas bilo.