Modri blagi favoriti

Dinamu sudi Nijemac s kojim dosad nema iskustva

Foto: DPA/Pixsell
Dinamu sudi Nijemac s kojim dosad nema iskustva
14.09.2020.
u 22:14
Dinamo je blagi favorit u toj jednoj utakmici trećeg pretkola, koeficijent na pobjedu Dinama je od 2,10 do 2,20
Pogledaj originalni članak

Ključni susret za europske ambicije Dinama sudit će njemački arbitar Tobias Stieler. Riječ je o 39-godišnjem sucu koji je sudio dosta utakmica u Europi, pa i one u skupinama Lige prvaka i Europske lige.

Našim predstavnicima u Europi sudio je samo jednom, i to 2014. kada je Rijeka igrala u drugom pretkolu Europske lige i kod kuće s 1:0 pobijedila upravo sadašnjeg suparnika plavih – Ferencvaros, a jedini pogodak na Kantridi postigao je Ivan Krstanović iz jedanaesterca.

Rijeka je tada išla dalje jer je pobijedila i u Budimpešti, ali s 2:1. Sudio je prošle godine u Ligi prvaka u skupini u kojoj je igrao Dinamo, ali nije dijelio pravdu plavima, nego na susretu Atalanta – Šahtar (1:2).

Prema kladionicama, Dinamo je blagi favorit u toj jednoj utakmici trećeg pretkola, koeficijent na pobjedu Dinama je od 2,10 do 2,20, a na pobjedu domaćina između 3,10 i 3,20. Nadajmo se da će plavi opravdati ulogu favorita i doći bliže Ligi prvaka.  

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.