Sesvete

Dinamovi klinci brane naslov na Bubamara Total TV kupu

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Bubamara kup
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Bubamara kup
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Bubamara kup
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Bubamara kup
28.04.2017.
u 21:55
Turnir je za klince 2007. godišta, a nastupit će oko petstotinjak igrača.
Pogledaj originalni članak

Osmi tradicionalni Bubamara Total TV kup u subotu će se odigrati na stadionu Sv. Josipa Radnika u Sesvetama. Među 32 momčadi iz osam država, nastupit će i klinci Dinama, Osijeka, Hajduka, Rijeke, Maribora... 

Turnir je za klince 2007. godišta, a nastupit će oko petstotinjak igrača. Prošlogodišnji naslov branit će klinci iz Dinama

Riječ je o jednom od najbolje organiziranih turnira ovakvog tipa na našim prostorima, a isključivo je edukativnog karaktera. Inače, u kvalifikacijama za ovaj turnir sudjelovalo je čak 16 momčadi iz tri države. Svi sudionici će, bez obzira na plasman, dobiti prigodne poklone i medalje za uspomenu na nastup.  Turnir počinje od 9 sati.

Glavni gost turnira i jedan od pokrovitelja, bit će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan. Od 11.45 sati je službena ceremonija otvorenja, a od 17.30 sati bit će dodijeljene nagrade. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.