POČELE PRIPREME

Dinamo remizirao protiv Celja, Machado promašio penal

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Dinamo remizirao protiv Celja, Machado promašio penal
21.01.2016.
u 17:18
Završilo je s rezultatom 0:0, a u ne baš najboljim uvjetima modri su bili bolja momčad
Pogledaj originalni članak

Dinamo je pripreme u Rovinju otvorio remijem protiv slovenskog Celja. Završilo je s rezultatom 0:0 i tako nešto moglo se očekivati jer noge su još uvijek teške i uvjeti nisu bili baš idealni pa je lakše bilo braniti se nego napadati. Ali treba reći i da je Machado promašio udarac s bijele točke u 58. minuti, nakon što je srušen Brekalo.

Naravno da je Celju više odgovaralo igrati na ne baš najbolje pripremljenom terenu jer igru je potpuno kontrolirao hrvatski prvak, pa u svom bunkeru nisu imali problema koliko bi imali da je sve bilo idealnije.

Također, Dinamo je  zaigrao u poprilično šarolikom sastavu u kojem su priliku dobili neki mladi nogometaši, ali i svi ostali koji nemaju problema s ozljedama.

Konkretnije, modri su počeli u formaciji 4-2-3-1, a prvih 11 činili su Ježina – Stojanović, Goncalo, Soldo, Pivarić – Knežević, Antolić, Soudani, Ćorić, Olmo – Henriquez. Poslije su ušli u igru Machado, Moro, Rog i Brekalo umjesto Antolića, Kneževića, Ćorića i Olma.

Ovom utakmicom zaključen je i dio priprema u Rovinju. Do kraja tjedna igrači će boraviti u Zagrebu, a potom idu u Španjolsku. Sezona se nastavlja 12. veljače, a Dinamo gostuje 14. veljače (17 sati) u Kranjčevićevoj kod Zagreba.

>> Želim se dokazati u dresu Dinama, a u borbi za naslov više se bojim Rijeke nego Hajduka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
17:37 21.01.2016.

Uopće nije čudo što su Janezi igrali protiv Dinama u Rovinju !Što da su igrali u Deželi? Pukneš po golu,promašiš i ode žoga u Austriju ili se probuši na žilet žicu !

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:34 21.01.2016.

Dinamoooooooooooooooooooooooo!!!!! Jedva čekam da krene sezona i tekmu protiv hajdučine, bit će silovanja uffff

ZO
zbaotic1@optinet
18:19 21.01.2016.

Nije Dinamo remizirao pripreme nego je remizirao u utakmici protiv Celja. Dinamo utakmicu nije igrao protiv ''priprema'' nego protiv neogometne ekipe iz Celja koju je mogao pobijediti, od nje izgubiti ili susret odigrati neodlučnim rezultatom. Ovdje se ne radi o nepismenosti novinara nego o ozbiljnom nedostatku elementarnog znanja. Stvarno, sve manje vas je pismenih novinara, a sve više onih drugih... ali nećemo sad o tome.