SVE DALJE OD MAKSIMIRA

Dinamo nudi Matjažu Keku ogroman novac, no pojavio se problem...

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Matjaž Kek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Matjaž Kek
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Matjaž Kek
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Damir Mišković i Matjaž Kek
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Damir Mišković i Matjaž Kek
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Zoran Mamić i Matjaž Kek
12.07.2020.
u 08:00
Slovenski mediji pišu da bi imao 600.000 eura po sezoni, uz moguće bonuse od još 100.000 eura, a sad u Sloveniji navodno ima 300.000 eura godišnje.
Pogledaj originalni članak

Tek ćemo vidjeti je li Zoran Mamić doista privremeni trener Dinama. To bi bio sigurno da je Matjaž Kek napustio reprezentaciju Slovenije i najavio dolazak u Maksimir. No, posljednje informacije kažu da bi se taj posao mogao iz gotovine pretvoriti u vjeresiju. Već u petak poslije podne Kek je rekao da ima puno posla s reprezentacijom Slovenije, da mora za 14 dana poslati popis igrača za Ligu nacija te da ga čude hrvatski mediji koji su njegov dolazak na klupu Dinama proglasili 99 posto sigurnim.

Dvostruko veća plaća

Očito je negdje zapelo jer Kek nije samo tako s odmora otišao u Ljubljanu i razgovarao s čelnicima saveza. Da nije bio blizu Dinamu, ne bi se sve to događalo. I ne vjerujemo da bi ga u preuzimanju Dinama spriječio ugovor sa slovenskim savezom. Dogodilo se očito nešto drugo, nešto između Keka i Dinama. Koliko znamo, novac nije u pitanju, o tome su se dogovorili i Kek bi jako dobro zarađivao na klupi plavih. Očito nisu svi detalji bili dogovoreni i zato je sad sve zastalo, a po nekim izvorima stvar je i gotova – Kek ne dolazi u Dinamo.

No, ne treba na to ipak staviti točku, uvijek se stvari mogu promijeniti i dogovoriti detalji koji su postali kamen spoticanja za jednu od strana.

Propadne li doista taj posao, a tako se sada čini, Dinamo će imati problema. Želi trenera kapitalca, što Matjaž Kek svakako jest, kao što je bio i Bjelica, ali trenera takvog kalibra teško će pronaći. Takav je i Zoran Mamić, ali on ima na leđima hipoteku, sudske procese i bunt navijača koji ga ne žele na Dinamovoj klupi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

NE
nečešrazbojniče
11:23 12.07.2020.

Trener "kapitalac" i Mamići ne idu u istu rečenicu.

ZB
Zoki-Bijela
09:10 12.07.2020.

Za taj novac dovedu pravoga trenera..

TA
Talleyard
11:12 12.07.2020.

Ako među Hrvatima, brojnim velikim i svjetskim igračima nema mjesta za jednog trenera, onda je bolje da se Dinamo ugasi