STIŽE NA POSUDBU

Dinamo iz Sportinga doveo Wilsona Eduarda!

Foto: Sporting
Dinamo iz Sportinga doveo Wilsona Eduarda!
20.07.2014.
u 15:24
- Jako smo sretni što smo završili ovaj posao i sigurni smo da će nam Wilson itekako pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Radi se o izuzetno kvalitetnom igraču, brzom i konkretnom koji može igrati na nekoliko pozicija tako da će biti veliko pojačanje za našu momčad – rekao je zadovoljni trener modrih Zoran Mamić.
Pogledaj originalni članak

Modri su dogovorili dolazak još jednog velikog pojačanja jer u Dinamo iz Sporting Lisabona dolazi Wilson Bruno Naval Costa Eduardo! Wilson Eduardo je napadač koji često igra i na krilnim pozicijama, u Dinamo dolazi na posudbu godinu dana nakon čega će hrvatski prvak imati pravo otkupiti njegov ugovor.

- Jako smo sretni što smo završili ovaj posao i sigurni smo da će nam Wilson itekako pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Radi se o izuzetno kvalitetnom igraču, brzom i konkretnom koji može igrati na nekoliko pozicija tako da će biti veliko pojačanje za našu momčad. Naravno, odlično je što je odradio pripreme i dolazi spreman, a igra pozicije na kojima imamo manjak igrača zbog ozljeda Fernandesa i Hodžića, Soudanija koji nije potpuno spreman, a sada i problema koje ima Čop – rekao je zadovoljni trener modrih Zoran Mamić.

Modri su kratko, ali intenzivno i vrlo uspješno vodili pregovore s čelnicima Sportinga oko dolaska sjajnog napadača, a posebno veseli što je sam igrač bio itekako zainteresiran za dolazak u Zagreb. Wilson je prošle sezone upisao 20 nastupa za Sporting i tako ugradio svoj dio u sjajan uspjeh i osvajanje drugog mjesta; iza prvaka Benfice, ali ispred Porta.

Igrač je još bolje krenuo u novu sezonu, fantastično odradio pripreme sa Sportingom i zabio čak četiri  pogotka u isto toliko nastupa zbog čega ga je trener Sportinga itekako htio zadržati u Lisabonu, ali Wilson se odlučio doći u Dinamo. Razgovori koje je u ime hrvatskog prvaka vodio izvršni predsjednik Zdravko Mamić bili su uspješni i Wilson će karijeru nastaviti u redovima najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Wilson Eduardo će u ponedjeljak u Zagrebu napraviti liječnički pregled, a popodne će, ako sve bude u redu, odraditi i prvi trening za novi klub.

>> Andrijašević: Tudoru nisam 'legao', a Hajduku trebaju ljudi koji mu žele dobro

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

TR
traflu
15:53 20.07.2014.

Mislim da je dobar.Kaj sada kažete tovari.Jel vam opet Mamić kriv kaj ne možete nikoga kupiti

MA
matejdvdinamo
15:52 20.07.2014.

sjajno sjajno

WE
westsideZG
16:00 20.07.2014.

Odlican,jos uvjek dosta mlad igrac koji se moze idealno križati sa soudanijem i fernandesom (svi pricaju portugalski).Nikada nije dobio pravu priliku u Sportingu a bio je mozda najbolji ofenzivni igrajuci za U21 reprezentaciju. Steta kaj dolazi samo na posudbu,nema sanse da ce dinamo uspjeti otkupiti njegov ugovor na kraju sezone.