Pojačanje za Ligu prvaka

Dinamo dovodi igrača Splita za 1,6 milijuna eura

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Amir Rrahmani
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Amir Rrahmani
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Amir Rrahmani
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Amir Rrahmani
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Amir Rrahmani
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Amir Rrahmani
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Amir Rrahmani
29.08.2016.
u 23:49
Stoper Splita Amir Rrahmani trebao bi prijeći u hrvatskog prvaka, a klub iz Parka mladeži će za njegov transfer dobiti 1,6 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Amir Rrahmani navodno bi u utorak trebao potpisati za Dinamo, piše Dalmatinski portal.

Stoper Splita trebao bi prijeći u hrvatskog prvaka, a klub iz Parka mladeži će za njegov transfer dobiti 1,6 milijuna eura.

Albanski reprezentativac je u redove Splita došao prije godinu dana. Još se ne zna hoće li Rrahmani ostati u Dinamu ili će otići u Lokomotivu.

Maksimirski klub je prošlog ljeta iz Splita doveo Marka Roga za pet milijuna eura. Kupio je Dinamo i Antu Majstorovića, ali je proslijeđen lokosima. Split je za Majstorovića dobio 600.000 eura.

>>Napolijev predsjednik oduševljen Rogom, evo što je poručio

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

DU
Deleted user
09:54 30.08.2016.

Hehe..gledam članak "Mamiću je pun džep opet važniji od Dinama"..preko noći su pljuvači "dobili" preko 100 pluseva a mi ostali brdo minusa...prozirno i jadno a nije prvi put...svaka čast..čemu onda ovo služi , da ljudi napišu svoje mišljenje ili da nas se vara i na ovaj način.

VL
vladek
06:40 30.08.2016.

treba kupiti igrača koji bude daval golove

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
00:13 30.08.2016.

Maminjo je legenda, kupuje za milijun a prodaje za 15 milijuna. Eh da nam je vise Mamica.