GAZE SVE PRED SOBOM

Dinamo dobio zastrašujuću poruku uoči gostovanja u Ligi prvaka!

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dinamo - Slaven
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Dinamo - Slaven
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Dinamo - Slaven
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Dinamo - Slaven
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Dinamo - Slaven
20.10.2019.
u 13:06
Ukrajinci su sa 6:0 razbili Kolos Kovaliku i tako još jednom pokazali da su u odličnoj formi. Šahtar je nakon 11 odigranih kola vodeća momčad lige s maksimalna 33 boda i uz gol razliku 36:6, a preko Twittera je poslao poruku Dinamu
Pogledaj originalni članak

Dinamo će u utorak u Harkivu (19 sati) protiv Šahtara odigrati treću utakmicu u skupini C Lige prvaka. Modri su ovaj susret "najavili" pobjedom 4:2 protiv Gorice, a onda je Šahtar uzvratio na još žešći način.

Ukrajinci su sa 6:0 razbili Kolos Kovaliku i tako još jednom pokazali da su u odličnoj formi. Šahtar je nakon 11 odigranih kola vodeća momčad lige s maksimalna 33 boda i uz gol razliku 36:6. Na drugom mjestu su Desna i kijevski Dinamo koji imaju po 20 bodova, čak 13 manje od Šahtara.

A Šahtar je zatim na Twitter profilu objavio poruku za Dinamo:

"Šest zabijenih golova, uvjerljiva pobjeda i zagrijavanje za utakmicu s Dinamom u Ligi prvaka!"

Oglasio se i trener Šahtara Luis Castro.

- Danas smo protiv Kolosa odigrali prema standardima lige, a u utorak moramo igrati prema standardima Lige prvaka. Svaku utakmicu shvaćamo vrlo ozbiljno. U nogometu nikoga ne zanima ono što se dogodilo jučer. Ova je utakmica završena i više ne razmišljamo o njoj. Sada je važno ono što slijedi, a to je utakmica s Dinamom - rekao je Castro.

Jasno je da će Dinamo u utorak imati jako težak posao što je nedavno naglasio i trener Nenad Bjelica.

– Da ne bi bilo zabune, Šahtar je veliki klub. Nije razina Manchester Cityja, razinu je ispod njega, ali je iznad nas. Šahtar je kvalitetniji, a ima i više iskustva od nas u Ligi prvaka – rekao je Bjelica.

Manchester City je nakon dva kola vodeća momčad skupine sa šest bodova, Dinamo i Šahtar su skupili po tri, dok je Atalanta još na nuli.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

PR
prajdali100
14:09 20.10.2019.

Bjelica je bio sasvim iskren.Objektivno,naš je domet 3.mjesto u skupini i europska liga.

DU
Deleted user
17:08 20.10.2019.

Dinamo ce se boriti s Atalantom za trecu poziciju jer ocito je da City i Sahtar su prejaki.

Avatar babas
babas
19:21 20.10.2019.

Shakhtar je kombinirana reprezentacija Ukrajine sa Brazilcima.Ali i Dinamo je sastavljen od reprezentativaca Hrvatske,BIHa,Makedonije,Poljske,Španjolske...biti će neizvjesno.