TRENER ATLETICA

Simeone izgubio kontrolu: Uhvatio Riberyja za vrat pa udario klupskog djelatnika

Foto: Reuters
Simeone
Foto: Reuters
Simeone
Foto: Reuters
Bayern Atletico (M)
Foto: Reuters
Bayern - Atletico (M)
Foto: Reuters
Bayern - Atletico (M)
04.05.2016.
u 08:36
Temperamentni Argentinac u jednom je trenutku krenuo na trenera Bayerna Pepa Guardiolu pa je reagirao Franck Ribery kojega je Simeone uhvatio za vrat
Pogledaj originalni članak

Trener Atletico Madrida Diego Simeone sinoć je u utakmici s Bayernom s puno emocija vodio svoju momčad do finala Lige prvaka.

Temperamentni Argentinac u jednom je trenutku krenuo na trenera Bayerna Pepa Guardiolu pa je reagirao Franck Ribery kojega je Simeone uhvatio za vrat.

Pred kraj susreta trener Atletica je sasvim izgubio živce i udario klupskog djelatnika Pedra Pabla Matesanza koji je nosio službeni semafor.

>> Guardiolino prokletstvo se nastavlja, Atletico (M) u finalu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

SS
sokac sa drave
10:41 04.05.2016.

Nije mi zao Bayerna , pogotovo ne malog arogantnog pedercica Gvardiole.Kada se samo sjetim kako je otjerao Mandzu kada je Mario zabijao ,razbijao zadnji red obrane i pogotovo kod kornera za protivnika sve glavom ocistio.Inace nije Simeone samo htio Gvardioli zavrnuti vrat,Ibrahimovic ga je u svlacioni uhvatio za vrat i sa njegovom glavom lupao u plafon.Potajno se nadam da cenovi trener Marija vratiti u Bayern jer ga gledaoci cijene puno vise nego Lewandevskog.

YZ
yambra.zg
11:34 04.05.2016.

uopce ga nije uhvatio za vrat vec ga je htio "odmaknut"!!

21
215794
14:33 04.05.2016.

U ovim ludim vremenima nezna se sto je normalno sto nije uopce ne volim te trenere sto skacu uz crtu kao klauni na trepezu, drago mi je kada pobjedi autsider