Raskinut ugovor

Diego Costa napustio Atletico

Foto: Reuters/Pixsell
Diego Costa
Foto: Reuters/Pixsell
Diego Costa
Foto: Peter Nicholls/REUTERS/PIXSELL
Diego Costa
29.12.2020.
u 17:23
Costa se u Atletico vratio u siječnju 2018. iz Chelseaja, a njegov drugi boravak u redovima "Los Colchonerosa" remetile su brojne ozljede
Pogledaj originalni članak

Brazilski napadač sa španjolskom putovnicom Diego Costa (32) napustio je redove Atletico Madrida. Costa je u ponedjeljak propustio prvi trening Atletica nakon božićne stanke i zatražio je raskid ugovora koji je trajao do ljeta.

Costa se u Atletico vratio u siječnju 2018. iz Chelseaja, a njegov drugi boravak u redovima "Los Colchonerosa" remetile su brojne ozljede. Ove sezone igrao je samo 204 minute.

U prvom mandatu u redovima Atletica, od 2010. do 2014. godine, uz jednu sezonu u Rayo Vallecanu, u 135 nastupa zabio je 64 gola osvojivši španjolski naslov prvaka 2014. Potom je za 35 milijuna eura preselio u Chelsea.

Prema navodima talijanskog tiska, Costu bi trebao zamijeniti napadač Napolija Arkadiusz Milik.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.