Stolni tenis

Deseta igračica svijeta na putu da prekine niz Dr. Časla od 52 pobjede

Foto: YouTube screenshot
Deseta igračica svijeta na putu da prekine niz Dr. Časla od 52 pobjede
13.10.2017.
u 18:40
Može se očekivati da će Cheng osvojiti dva boda, a Dr. Časl računa na sve ostale pobjede pa bi u konačnici moralo biti 3:2 za zagrebački sastav.
Pogledaj originalni članak

Stolnotenisačice Dr. Časla u mađarskom Szekszárdu igraju svoju drugu utakmicu u skupini Lige prvakinja. Nakon pobjede nad francuskim Quelleom (3:1) Zagrepčanke će pokušati doći do nove pobjede koja bi ujedno značila odmah plasman u četvrtfinale.

– Mađarice u svojim redovima imaju najbolje rangiranu igračicu Lige prvakinja na svjetskoj rang-listi. Ching Cheng iz Tajvana trenutačno je deseta igračica svijeta. Za očekivati je da će osvojiti dva boda za svoj sastav, ali mi računamo na sve ostale pobjede pa bi u konačnici moralo biti 3:2 za nas – istaknuo je dr. Martin-Tino Časl, predsjednik kluba.

Uz Cheng za mađarski klub igraju još Ruskinja Polina Mihajlova, Litvanka Ruta Paskauskiene, Britanka Denise Payer te Mađarice Leila Imre i Dora Madarasz.

– Ovoga puta na našoj će klupi sjediti Yuan Tian, hrvatska izbornica koja nije sjedila na klupi protiv Francuskinja jer je njihova igračica. Kako su u ovom kolu slobodne Francuskinje, ona je bez problema mogla ići s nama u Mađarsku – istaknuo je dr. Časl.

Zagrepčanke će nastupiti u najjačem sastavu s tri Kineskinje – Doo, Fu i Li. Tko zna, možda će se najboljem sastavu uskoro priključiti i Sun Yiayi, juniorka koja je osvojila zadnja dva turnira, jedan u Varaždinu, drugi u Otočcu. Ima samo 17 godina i uskoro bi trebala dobiti hrvatsko državljanstvo.

– Mala je sjajna, jako draga cura i igračica iznad očekivanja. Možda smo našli curu koja će biti europska prvakinja. Ona bi nas trebala voditi najmanje 15 godina – istaknuo je Martin-Tino Časl.

Hrvatske prvakinje za sada imaju niz od 52 uzastopne pobjede

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.