NBA liga

Denver pobijedio San Antonio u odlučujućoj utakmici

Foto: Reuters/Pixsell
Kawhi Leonard
Foto: Press Association/Pixsell
Kawhi Leonard
Foto: Reuters/Pixsell
Kawhi Leonard
28.04.2019.
u 08:02
Kawhi Leonard ubacio je 45 koševa u pobjedi Toronta nad Philadelphijom
Pogledaj originalni članak

Košarkaši Denvera su pred svojim navijačima u Pepsi Centeru pobijedili San Antonio sa 90:86 u odlučujućoj, sedmoj utakmici serije prvog kruga NBA doigravanja. Tako su prvi put nakon deset godina ušli u konferencijsko polufinale u kojem će igrati protiv Portlanda. 

Nuggetse su do pobjede predvodili Jamal Murray sa 23 koša i Nikola Jokić koji je sa 21 poenom, 15 skokova i 10 asistencija ostvario drugi 'triple-double' učinak u ovoj seriji.

Spursi nijednom na utakmici nisu vodili, a najbolji strijelci su bili Rudy Gay sa 21 poenom te Bryn Forbes i DeMar DeRozan sa po 19 koševa svaki.  

U prvoj utakmici konferencijskog polufinala na Istoku Toronto je pred svojim navijačima u Scotiabank Areni sa 108:95 svladao Philadelphiju.

Raptorse su do pobjede predvodili Kawhi Leonard sa 45 koševa i Pascal Siakam sa 29. Kod Philadelphije J. J. Reddick je ubacio 17 poena, a Joel Embiid 16. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DE
desperadikus
08:24 28.04.2019.

bravo Jokicu