NAPUŠTA TURSKU

Demba Ba: Bilić je dobar izbor za trenera West Hama

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Demba Ba: Bilić je dobar izbor za trenera West Hama
27.05.2015.
u 18:59
- On ima njemački mentalitet koji puno znači budući da traži disciplinu. Vjerujem i nadam se da će biti uspješan ako dođe u London - rekao je Demba Ba.
Pogledaj originalni članak

Slavenu Biliću bliži se rastanak s Bešiktašem, a napadač turskog kluba Demba Ba smatra da bi hrvatski trener bio dobar izbor za West Ham.

- Bilić je pun motiva. Dobar je dečko i bio bi dobar izbor za West Ham - rekao je Demba Ba koji je opisao odnos igrača s Bilićem.

- Vrlo je blizak s nogometašima i to nam je pomoglo. Osoba je od povjerenja i s njim uvijek možete razgovarati. Tijekom utakmice se doima grub i nepristojan, ali je zapravo jako nježan i smiren. Meni je jačao samopouzdanje i govorio da sam najbolji.

Bilić je po mnogima prvi favorit za preuzimanje West Hama.

- On ima njemački mentalitet koji puno znači budući da traži disciplinu. Vjerujem i nadam se da će biti uspješan ako dođe u London - zaključio je Demba Ba.

>> Benitez na korak do Reala, Bilić favorit kladionica za West Ham

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.