BRZA KAZNA

Uefa presudila: Delijama zabranili odlazak u London

Foto: Reuters/Pixsell
Crvena zvezda
Foto: Reuters/Pixsell
Crvena zvezda
Foto: Reuters/Pixsell
Crvena zvezda
20.09.2019.
u 14:21
Delegat FARE prijavio je incident, a Uefa je odredila kaznu. Zvezda će tako jedan dvoboj igrati na praznom stadionu, a neće imati potporu svojih navijača i na gostovanju kod Tottenhama
Pogledaj originalni članak

Crvena zvezda će jednu domaću utakmicu u Ligi prvaka igrati pred praznim tribinama. Naime, Europska nogometna federacija kaznila je beogradski klub zbog šovinističkog skandiranja tijekom kvalifikacijske utakmice za LP protiv Helsinkija.

Zvezdini navijači su na gostovanju skandirali 'Ubij Šiptara' nakon što su na zapadnoj tribini primijetili nekoliko 'domaćih' navijača sa zastavama Albanije i Kosova.

Delegat FARE prijavio je incident, a Uefa je odredila kaznu. Zvezda će tako jedan dvoboj igrati na praznom stadionu, a neće imati potporu svojih navijača i na gostovanju kod Tottenhama. Uefa je Delijama zabranila dolazak u London.

Dinamo je svoj put u Ligu prvaka ove sezone krenuo pred praznim tribinama. Uefa je kaznila plave zbog rasističkog ponašanja dijela publike, korištenje pirotehnike, ubacivanje predmeta u teren i blokiranih prolaza na tribinama na prvoj utakmici osmine finala EL-a protiv Benfice.

>> Pogledajte kako je bilo u Dinamovoj fan zoni uoči dvoboja s Atalantom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

NI
nik83
14:58 20.09.2019.

A što je s četničkim zastavama i pjesmama, transparentima s likom Draže Mihailovića, Momčila Đujića, ćirilićnim natpisima Vukovar, tenkovima u Vukovaru, šajkačama itd. Skandiranja "Ubij, zakolji", "Nož, žica, Srebrenica"? Srbiju i klubove iz Srbije treba isključiti iz svih natjecanja na najmanje 5 godina! Ovo je predaleko otišlo. Srbe, jednostavno, dok se ne pritisne, oni se neće suočiti sa svojom zločinačkom prošlosti.

Avatar Mi sami
Mi sami
14:37 20.09.2019.

Da su vikali ubij Hrvata ne bi ih kaznili kao što nisu ni za tenk pred stadionom

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
15:16 20.09.2019.

Kada dizu cetnicka tri prsta, odnosno njihov fasisticki pozdrav onda ni to nikome ne smeta cak niti nasim "antifasistima".