POLITIKA KLUBA

Delaču je najteže, ali nije jedini kojeg je Chelsea slao na posudbu

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Delaču je najteže, ali nije jedini kojeg je Chelsea slao na posudbu
30.12.2014.
u 16:13
Osim Delača i Kramarića, Chelsea je posljednjih godina na posudbu slao još 26 nogometaša
Pogledaj originalni članak

Andrej Kramarić na pragu je potpisa za Chelsea i odlaska na posudbu u Leicester City. Nije prvi ni zadnji kojeg momčad sa Stamford Bridgea kupuje i potom prosljeđuje dalje, a pamti se još 27 nogometaša slične sudbine u posljednjih nekoliko godina.

Od Hrvata je, osim Kramarića, Chelsea kupio Delača, Pašalića i Pericu, ali nijedan od njih još uvijek nije zaigrao u prvoj momčadi. Najteža je sudbina nekad perspektivnog vratara Delača jer kao 18-godišnjak je 2010. otišao na posudbu u London, a otad je promijenio čak sedam klubova i skupio svega 37 nastupa!

Upravo zbog toga mnogi strahuju za Kramarića, ali ako nastavi s nogometom kakav igra posljednjih godinu i pol dana, ne bi trebalo biti straha za njegovu karijeru.

Ako vas zanima kojih 27 nogometaša je Chelsea slao na posudbu posljednjih nekoliko godina, pogledajte ih na Goal.com.

>> Andrej Kramarić riskira da nikad ne zaigra za Chelsea

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.