Španjolski izbornik za Milliyet.com.tr.

Del Bosque: Bilić je jedan od talentiranijih trenera

Foto: 'STR'
Del Bosque: Bilić je jedan od talentiranijih trenera
24.10.2011.
u 14:25
Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vincente del Bosque dao je intervju za turski portal Milliyet.com.tr.
Pogledaj originalni članak

Španjolski trener je u sezoni 2004./2005. vodio Beşiktaş, a u intervjuu za turski portal komentirao je šanse turske reprezentacije u utakmici protiv Hrvatske.

– Obje reprezentacije su podjednake, teško je procijeniti tko je u prednosti. Prva utakmica vrlo je bitna jer Turska igra pred domaćom publikom i tu treba napraviti što bolji rezultat. Hrvatska ne smije otići iz Istanbula s pozitivnim rezultatom, inače bi Turska mogla izgubiti plasman na Euro – rekao je Španjolac.

Del Bosque je komentirao i izbornika Bilića te šokantnu utakmicu između Hrvatske i Turske na Euru 2008.

– Hrvatska ima vrlo mladu reprezentaciju, s puno odličnih igrača. Mislim da je Slaven Bilić jedan od najperspektivnijih trenera u Europi. Gledao sam utakmicu između Turske i Hrvatske 2008. i vjerujte mi proživio sam pravu dramu – kaže Del Bosque.



ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

OB
-obrisani-
15:03 24.10.2011.

24.10.2011. u 14:47h Bubra je napisao/la: Bilic je veliki talenat :) ali mislim da je Eu Janez jos veci talent samo jos da ga Admin ne brise zar to znači da imam štovatelje i među balakanskim domoljubno hendikepiranim juncima i jarcima ??

ST
sttipe
15:22 24.10.2011.

hajduk je pun talenata..ali nema autoritativnog i studioznog trenera iza kojeg stoji uprava,i financiski stabilan klub..ima gomilu interesanata koji guraju svoje pulene..talenti biže ili propadaju..u dinamu potpisuju ropske ugovore,ili propadaju..bilić ima iza sebe takav interesni kaos,da ako prestane bit talent i postane potvrdjeni trener od formata,to će bit čudo veće od svih dosadašnjih..

BU
Bubra
14:47 24.10.2011.

Bilic je veliki talenat :) ali mislim da je Eu Janez jos veci talent samo jos da ga Admin ne brise onda bi sve bilo super.. Janezu ajde sad se logiraj sa Janez 2 Janez 3 Janez 4 valjda ce ti neki od ovih svih janeza uspjeti.