Pripreme

Debitirao Božinov, Rijeka izgubila od četvrtoligaša

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Debitirao Božinov, Rijeka izgubila od četvrtoligaša
30.01.2018.
u 14:58
Prvih 45 minuta odigrao je bugarski internacionalac Valeri Božinov koji u bogatoj biografiji ima klubove poput Man. Cityja, Juventusa, Sportinga, Fiorentine...
Pogledaj originalni članak

Aktualni hrvatski prvak Rijeka odigrala je i drugu pripremnu utakmicu u manje od dvadeset sati. Nakon poraza od Aarhusa na startu Atlantic cupa u Faru, Rijeka je pala i u Albufeiri protiv njemačkog niželigaša Mannheima s 2:0. 

Oba gola zabio je Gianluca Korte, u 43. i 51. minuti, a Rijekin trener Matjaž Kek izveo je mješovit sastav u oba poluvremena. 

Prvih 45 minuta odigrao je bugarski internacionalac Valeri Božinov koji u bogatoj biografiji ima klubove poput Man. Cityja, Juventusa, Sportinga, Fiorentine... Nespreman je, ali vidi se da odskače klasom i ne bi bila podrška zadržati ga. Naravno, Kek odlučuje. Pun briga u kojem će sastavu i kakvoj formi dočekati prvu utakmicu u prvenstvu s Istrom 10. veljače.
 
Za Rijeku su istrčali: Nwonkolor, Raspopović, Župarić, Escoval, Davidson, Capan, Gomelt, Acosty, Božinov, Črnic, Jelić. U nastavku su ušli: Pandur, Zuta, Heber, Dangubić, Pavičić, Liber, Mitrović, Mavrias, Ristovski, Kvržić, Svetić.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
17:29 30.01.2018.

Ima tu svega samo ne igrača poniklih u Reki , rugali se dinamu a najveće uspjehe ostvarili zahvaljujući igračima pridošlih iz dinama !