Španjolski vratar

David de Gea: Poraz od Gruzije treba zaboraviti

Foto: Reuters/PIXSELL
David de Gea
Foto: Reuters/PIXSELL
David de Gea
Foto: Reuters/PIXSELL
David de Gea
Foto: Reuters/PIXSELL
David de Gea
Foto: Reuters/PIXSELL
David de Gea
Foto: Reuters/PIXSELL
David de Gea
08.06.2016.
u 21:20
David De Gea se nada kako će na Euru dobiti prednost na vratima Španjolske ispred deset godina starijeg Ikera Casillasa
Pogledaj originalni članak

Vratar španjolske nogometne reprezentacije i Manchester Uniteda, David de Gea (24), istaknuo je u Madridu kako je neočekivani poraz od Gruzije 0:1 bio nesretan slučaj i da tu prijateljsku utakmicu treba zaboraviti.

- To je bio nesretno primljeni gol i ništa više. Ne treba se više osvrtati na to - izjavio je De Gea koji se nada kako će dobiti prednost na vratima Španjolske ispred deset godina starijeg Ikera Casillasa.

- Treniram kako bih igrao. No izbornik je taj koji će odlučiti. Vidjet ćemo u ponedjeljak. U svakom slučaju svi smo ovdje da pomognemo - rekao je De Gea koji je u utorak protiv Gruzije proveo svih 90 minuta na travnjaku.

- Znam da postoji stalna debata tko bi treba braniti no obojica smo ovdje da damo sve od sebe - dodao je De Gea.

Osvrnuo se i na par centralnih braniča Sergia Ramosa iz Real Madrida i Gerarda Piquea iz Barcelone koji bi trebali biti ispred njega i u prvoj utakmici protiv Češke u ponedjeljak u 15 sati.

- Znaju igrati s loptom. Može se i pogriješiti no filozofija Španjolske je iznositi loptu igrajući - izjavio je španjolski vratar.

>>Šok za protivnika Hrvatske: Španjolska u Madridu izgubila od 137. reprezentacije!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.