Zvučnike na najjače

Dakle, savršeno! Poslušajte što su i kako navijači Mainza zapjevali za Božić

Foto: Reuters/Pixsell
Dakle, savršeno! Poslušajte što su i kako navijači Mainza zapjevali za Božić
24.12.2018.
u 12:51
Brojno se društvo još u nedjelju odalo božićnom raspoloženju
Pogledaj originalni članak

Hoffenheim i Mainz zaključili su u nedjelju 1:1 remijem jesenski dio Bundeslige, ali najljepši trenutak na utakmici nije se zbivao na travnjaku. Odvio se na tribinama, točnije na onoj na kojoj su bili smješteni gostujući navijači.

Brojno se društvo još u nedjelju odalo božićnom raspoloženju te je po tko zna koji puta dokazalo da poznati svjetski hitovi gdjekad još bolje zvuče u izvedbi navijača.

Štovatelji Mainza izveli su prigodnu pjesmu ''Last Christmas'' od grupe Wham, a to su tako savršeno odradili da vam možemo samo savjetovati da pojačate zvučnike! Ma, svaka im čast.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KO
koraknaprijed
14:02 24.12.2018.

Svaka čast,ovo je naša Evropa i tradicija,kome se ne sviđa mrš van.

ZE
zekinho
14:06 24.12.2018.

vec videno prije par godina u Zagrebu, u izvedbi celticovih navijača