ENGLESKI MEDIJI

Daily Mail: Arsenal kupuje Šimu Vrsaljka i ostavlja ga na posudbi

Foto: Reuters
Daily Mail: Arsenal kupuje Šimu Vrsaljka i ostavlja ga na posudbi
09.12.2010.
u 16:13
Nakon pisanja Večernjeg lista, i engleski dnevnik Daily Mail objavio je da Arsenal želi u svoje redove dovesti mladog Dinamova braniča Šimu Vrsaljka.
Pogledaj originalni članak

"Vrsaljko blizu Arsenala: Arsene Wenger dovodi Dinamova tinejdžera" naslov je u Daily Mailu. Izvor blizak tim novinama potvrdio je da na dolasku u Arsenal inzistira menadžer Arsene Wenger.

Navodno će topnici kupiti Vrsaljka u siječanjskom prijelaznom roku, no ostavit će ga u Dinamu do kraja sezone na posudbi.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HM
hm12345
16:47 09.12.2010.

Ako se ne prezimi u Europi, onda bolje da odmah ode, da bi ostavio prostora za uigravanje onih igrača koji će ga zamijeniti na toj poziciji. Nema smisla da on igra na proljeće u prvoj postavi DInama, jer tada će se momčad uigravati za najvažnije utakmice, tj. za pretkola LP, a on ih neće igrati jer će otići prije.