Da nisu pretjerali?

Ovaj loš izgovor za sendvič naplaćuju preko 400 kuna!

Foto: https://twitter.com/_AIR_RIQ_
Ovaj loš izgovor za sendvič naplaćuju preko 400 kuna!
02.07.2020.
u 21:09
Čelnici lige su hitro reagirali i kazali da su navedeni paketi igračima ponuđeni samo tijekom boravka u karanteni po dolasku na Floridu
Pogledaj originalni članak

Omar Gonzalez i Eriq Zavaleta, nogometaši FC Toronta, sasvim su opravdano na društvenim mrežama digli dreku nakon što su otkrili što ih to čeka u sportskom Disneyjevom kompleksu u Orlandu, gradu u kojem će se od 8.srpnja do 11. kolovoza zbog pandemije odigrati skraćena verzija MLS sezone.

Naime, momci su na svojim profilima na Twitteru objavili kakve su im to pripremili pakete za doručak, ručak i večeru, odnosno, kolike su cijene hrane koja oku ne izgleda pretjerano primamljivo.

Tako je Zavaleta fotografirao sendvič u vrijednosti 65 američkih dolara (437 kuna) uz koji, istina, idu još i banana te krumpir salata.

Čelnici lige su hitro reagirali i kazali da su navedeni paketi igračima ponuđeni samo tijekom boravka u karanteni po dolasku na Floridu, odnosno sve dok testovi ne potvrde da nisu zaraženi koronavirusom.

Sporne pakete, uostalom, igrači ionako neće morati platiti iz svog novčanika, dok će po primitku potvrde da nisu nosioci virusa moći najnormalnije jesti u čak četiri različita hotelska restorana, dodali su čelnici MLS-a.

Svejedno, činjenica ostaje da paketi doista ne djeluju reprezentativno, pogotovo s obzirom na to koliko stoje.

Kompletan cjenik možete i sami pogledati u nastavku (fotografirani se sendvič nalazi u drugom stupcu). 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar EtTore
EtTore
22:44 02.07.2020.

Ko' na Plitvicama!