SRAMOTNE SCENE

Slavio uz zastavu 'Delije Knin': Ovo je za srpsku Dalmaciju!

10.12.2017.
u 18:42
- Znam tko sam i odakle dolazim! Knin je uvijek bio zvezdaški grad, a ova pobjeda nad Kolnom bio je za cijelu srpsku Dalmaciju - rekao je Borjan
Pogledaj originalni članak

Crvena zvezda u četvrtak je u Beogradu svladala Koln i tako osigurala prolazak skupine u Europskoj ligi. Zvezda je tako ostvarila najveći europski uspjeh u posljednjih 25 godina, a jedan od junaka bio je vratar Milan Borjan.

Nažalost, Borjan je nakon utakmice pozirao sa zastavom na kojoj piše "Delije Kinin" i promovirao velikosrpstvo.

- Kad sam došao u klub, rekao sam da sam iz Knina i da sam kao čovjek rođen u tom gradu ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu. To je dio mene! Znam tko sam i odakle dolazim! Knin je uvijek bio zvezdaški grad, a ova pobjeda nad Kolnom bio je za cijelu srpsku Dalmaciju. Vrlo dobro znam koliko ova pobjeda znači našem narodu - ispalio je Milan Borjan za Kurir.

Otkrio je i otkud mu zastava na kojoj piše "Delije Knin".

- Tu sam zastavu dobio u Londonu nakon utakmice s Arsenalom. Od tada je nosim sa sobom, a suigrači je obožavaju. Ne možemo izgubiti kada je tu zastava "Delije Kinin".

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 165

TO
Tomi0713
18:58 10.12.2017.

Bolestan narod ,pa njima ispran mozak gore nego u sj.korei

MA
Majur
19:33 10.12.2017.

Još bolji je transparent koji već godinama i godinama nosaju sa sobom...”dogodine u Kninu”...a godine prolaze i prolaze dok transparent postaje sprdnja...imaju krkani svoje veselje:)))

DR
droza
20:39 10.12.2017.

Ne mogu niti zamisliti što bi se dogodilo da neki hrvatski sportaš, nakon ostvarene pobjede, izjavi kako pobjedu posvećuje npr.hrvatskoj Vojvodini?!