Baruto

Cro Copov sljedeći suparnik: Estonski div sa 180 kg kojem je sponzor hrvatska tvornica tune

Foto: Reuters/PIXSELL
Baruto
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
08.09.2007., London, Engleska - Nakon tri runde od po pet minuta u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca francuski je borac Cheick Kongo zasluzeno pobijedio nasega Mirka Filipovica Cro Copa Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Mirko Filipović Facebook Screenshot
Mirko Filipović
Foto: You Tube Screenshot
Cro Cop
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Cro Cop
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Mirko Filipović
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Mirko Filipović
29.12.2016.
u 14:07
Estonski div skrenuo je pažnju crveno-bijelim "kvadratićima" na sportskim hlačicama, a to je logo Kali Tuna. Lijepa reklama za hrvatsku firmu u tunom zaluđenom Japanu
Pogledaj originalni članak

Kaito Hoovelson poznatiji kao Baruto bit će Cro Copov suparnik u polufinalu Rizinova Grand Prixa. Estonac ima 180 kilograma što djeluje zastrašujuće bilo kojem suparniku.

Baruto je bez većih problema jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio ljubimca domaće publike Tsuyoshija Kohsaku, Japanac s 80 kilograma nije imao nikakve šanse.

Estonca u polufinalu na Staru godinu čeka naš Mirko Filipović. Hrvatski je borac na veličanstven način nokautom nadjačao King Moa.

No estonski div je skrenuo pažnju crveno-bijelim "kvadratićima" na sportskim hlačicama, a to je logo Kali Tuna. Lijepa reklama za hrvatsku firmu u tunom zaluđenom Japanu.

Baruto se godinama borio u Japanu prije nego je odlučio ući u MMA. Govori japanski, a tek je drugi estonski sumoborac u povijesti koji se borio u Japanu.

>>Poznati komentator pobrkao lončiće: desetogodišnju djevojčicu nazvao njegovom djevojkom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AN
Andreeejjj
20:37 29.12.2016.

Sve su to 3 liga borci, nažalost. da bi došli neki bar malo jaći i bolje rangirani, našem Mirku nebi bilo nimalo lako! Znamo kako je prošao u UFC-u...

LU
ludivarazdinec
08:47 30.12.2016.

nije hr.firma jer su ju kupuli japanci....daj vise pisite tocne info. ....