Po američkom izboru

Cro Cop žrtva u najstrašnijoj sceni u povijesti MMA

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Cro Cop žrtva u najstrašnijoj sceni u povijesti MMA
31.08.2012.
u 20:16
Po američkom portalu bleacherreport.com, Mirko Filipović bio je sudionik najstrašnijeg trenutka u povijesti slobodne borbe (MMA)
Pogledaj originalni članak

U toj borbi održanoj u Manchesteru pod okriljem UFC-a očekivala se Cro Copova pobjeda, možda i high-kickom, a na koncu je nokautom i to udarcem nogom u glavu pobijedio Gonzaga. Iscrpljen od borbe u parteru Filipović je pretrpio težak nokaut.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

VM
vmlinuz
22:18 31.08.2012.

Da je Dražen pismen stavil bi dva zareza pa bi i onaj tko nezna ishod borbe odmah skužil da je CroCop popušil nokaut: "..., a na koncu je nokautom, i to udarcem nogom u glavu, pobijedio Gonzaga." Ovak čitaš i nije ti jasno ko' je koga maznul...

M3
Miške 3
07:07 01.09.2012.

Mirko bi morao imati malo dostojanstva i prestati s tim borbama,prestar je.Njegovo je vrijeme prošlo. Nije siromah. Nešto je i uštedio, a imat će i saborsku mirovinu.

ĆA
ćaćaća
21:48 31.08.2012.

oni koji su to proglasili najstrašnijom scenom mma su stvarno pavijani..na desetke mma borbi je bilo brutalnije i krvavije..