SLOBODNA BORBA

Cro Cop: Oko će biti u redu, putujem u Indianapolis

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
Cro Cop: Oko će biti u redu, putujem u Indianapolis
18.09.2010.
u 13:07
Borba Mirka Filipovića protiv Franka Mira, zakazana za subotu 25. rujna, ipak nije upitna.
Pogledaj originalni članak

Premda se na poznatom domaćem portalu pojavila informacija da je na jučerašnjem treningu Mirku Filipoviću ozbiljno ozlijeđeno oko i da je zbog toga upitan njegov odlazak u SAD, Cro Cop je sinoć najavio svoj nedjeljni put u Indianapolis.

– Dobio sam udarac u oko, no nije ništa strašno. Nije ni prvi ni posljednji takav udarac i neće me spriječiti da otputujem na borbu i da sljedeće subote nastupim protiv Franka Mira.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

B5
B.52Kerac
13:30 19.09.2010.

Mirko uz tebe sam 100% bez obzira na rezultat borbe sa Frankom ono sto si ti napravio u borilackom sportu nije a niti hoce napraviti jos dugo dugo niti jedan nas borac...pozdrav iz Požege Slavonija i slavonci su uz tebe....U BOJ U BOJ!!!!!!