'TO NISAM DOŽIVIO'

Cro Cop poludio: Tom idiotu će biti draže da je otišao na Antarktiku u japankama!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Cro Cop Miočić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Stipe Miočić i Cro Cop
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
mirko filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mirko Filipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Mirko Filipović
11.02.2018.
u 12:03
"Svašta sam doživio, ali da netko objavi izmišljeni razgovor sa mnom, to nisam", poručio je Mirko
Pogledaj originalni članak

Mirko Cro Cop Filipović naljutio se jer je, kako kaže, netko iskoristio bez dozvole iskoristio njegovo ime za promociju svojeg proizvoda te izmislio intervju s hrvatskim borcem. 43-godišnji Filipović i dalje je vrlo popularan, posebno u Japanu gdje ima status velike zvijezde što neki očito žele iskoristiti.

"Jutros mi je nekoliko prijatelja poslalo nekakav link gdje sam ja ‘dao’ intervju i hvalio i reklamirao nekakav revolucionarni preparat, bla bla bla. Neki idiot se dosjetio da bi to moglo biti fora i nadrobio svašta, ali što je, tu je, ne može se čovjek boriti s tim, pogotovo u današnje vrijeme društvenih mreža i bezbrojnih internetskih portala", poručio je Mirko na Facebooku pa dodao:

"Svašta sam doživio, ali da netko objavi izmišljeni razgovor sa mnom, to nisam i u kojem ja reklamiram neki proizvod. Ne možeš vjerovati. Ali, ako saznam tko je taj ‘poslovni genij’ bit će mu draže da je krenuo u ekspediciju po Antarktici u japankama nego što se pravio pametan i inovativan."

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

DH
dalibor.hren
13:04 11.02.2018.

Kad ja napišem riječ koja je u naslovu, a nedaj Bože nekome zaprijetiti, dobijem 48 sati nagrade!

SA
sasavt
14:54 11.02.2018.

sirovina !

Avatar Dia.SLOW.a
Dia.SLOW.a
12:28 11.02.2018.

Vidi junaka, kako bi pravdu istjerivao... Mirko, tvoja je odgovornost ljudima davati pozitivne primjere, a ne trkeljati gluposti po društvenim mrežama. Smajlić na kraju ne mijenja smisao tvoje poruke. Postoji nešto što se zove pravna država i na tebi je da kao umirovljeni saborski zastupnik se na to pozoveš.