Vratila se Premier liga

Craig Dawson kasnim pogotkom zakomplicirao utrku za treće mjesto

Foto: Press Association/Pixsell
Craig Dawson kasnim pogotkom zakomplicirao utrku za treće mjesto
20.06.2020.
u 15:40
Leicester sada ima 54 boda, no pobijedi li Chelsea u nedjelju Aston Villu na gostovanju, primaknut će se na samo tri boda zaostatka
Pogledaj originalni članak

Craig Dawson silno je obradovao navijače Chelseaja pogotkom škaricama u trećoj minuti sudačke nadoknade. Naime, tim je golom izborio Watfordu bod u 1:1 remiju, a djelovalo je kao da će Leicester sigurno slaviti na gostovanju kod 16. momčadi Premier lige.

Lisice su povele golčinom Benjamina Chilwella s ruba šesnaesterca samo koju minutu ranije, međutim, jedna kasna gužva u njihovom kaznenom prostoru rezultirala je podjelom bodova.

Leicester sada ima 54 boda, no pobijedi li Chelsea u nedjelju Aston Villu na gostovanju, primaknut će se na samo tri boda zaostatka. 

Podsjetimo, Tottenham i Manchester United su u petak također odigrali 1:1, pa ljestvica sada izgleda ovako:

Liverpool 82 boda, Manchester City 60, Leicester 54, Chelsea 48, Manchester United 46, Sheffield United 44, Wolverhamton 43...

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.