US Open

Ćorić preko Londera u 3. kolo, slavili i Martić, Pavić i Mektić

Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Ćorić preko Londera u 3. kolo, slavili i Martić, Pavić i Mektić
03.09.2020.
u 09:33
Ćorić će u 3. kolu igrati protiv šestog igrača svijeta Grka Stefanosa Tsitsipasa.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u treće kolo US Opena nakon što je svladao Argentinca Juana Londera s 7-5, 4-6, 6-7 (5), 6-2,6-3 u skoro četiri i pol sata igre. Ćorić (ATP 32.) je uspio nadoknaditi zaostatak od 1-2 u setovima i u četvrtom i petom setu slomiti otpor 62. igrača na ATP-listi.

Čorić je u pobjedu ugradio 15 aseva, 59 posto prvoga servisa, dok je od 11 "break lopti" na svoj servis spasio šest, dok je Londerov servis uzimao osam puta iz čak 17 pokušaja. Bio je to njihov treći međusobni dvoboj i treća pobjeda Ćorića. 

U narednom kolu Ćorić će igrati protiv šestog igrača svijeta Grka Stefanosa Tsitsipasa

Hrvatski tenisači Mate PavićNikola Mektić ostvarili su pobjede u susretima prvog kola turnira parova na US Openu, dok je Franko Škugor ispao.

Pavić i Brazilac Bruno Soares su na startu turnira pobijedili pete nositelje Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacia Zeballosa sa 3-6, 6-4, 6-4. Uspješni su bili i Nikola Mektić i Nizozemac Wesley Koolhof koji su kao osmi nositelji slavili protiv Srbina Nikole Čačića i Indijca Divija Sharana sa 6-4, 3-6, 6-3. U idućem kolu igrat će protiv talijansko - argentinskog para Simonea Bolellija i Maxima Gonzaleza.

Franko Škugor i njegov partner Austin Krajicek su izgubili od trećih nositelja Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja sa 2-6, 7-6 (5), 3-6.

Dodajmo i kako se Petra Martić plasirala se u 3. kolo US Opena pobjedom protiv Ukrajinke Katarine Bondarenko sa 6-3, 6-4. U idućem kolu Martić će igrati protiv Ruskinje Varvare Gračeve s kojom je igrala nedavno u Pragu pobijedivši 7-6 (2), 6-3,

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.