ATP RIM

Ćorić lakoćom u 3. kolo, mogao bi ga tamo čekati Federer

Foto: Reuters/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
Borna Ćorić
14.05.2019.
u 23:51
U idućem kolu Čilić će igrati protiv Nijemca Jana-Lennarda Struffa, kojeg je dobio prošlog tjedna u Madridu s 4-6, 6-3, 6-4
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u 3. kolo ATP turnira u Rimu nakon što je u utorak svladao Britanca Camerona Norriea sa 6-2, 6-2 za samo 58 minuta igre.

Bio je to meč u kojem je Ćoriću sve išlo od ruke, dok je njegov protivnik djelovao bespomoćno. Norrie niti jednom nije uspio doći do prilike za break, a Ćorić je svoje prigode znalački realizirao. 

Sada je njihov međusobni omjer 1-1, jer je prošle godine u Shenzhenu slavio Norrie. U sljedećem kolu Ćorić ide na pobjednika susreta između Rogera Federera i Portugalca Joaoa Souse. 

Prije toga Marin Čilić izborio je 2. kolo turnira u Rimu nakon što je u prvom kolu pobijedio talijanskog tenisača Andreu Bassa sa 6-1, 7-5. Čilić je za pobjedu protiv 416. tenisača svijeta trebao sat i 40 minuta, premda je do pobjede mogao i daleko brže.

U idućem kolu Čilić će igrati protiv Nijemca Jana-Lennarda Struffa, kojeg je dobio prošlog tjedna u Madridu s 4-6, 6-3, 6-4.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.