Zadovoljan i Kovačić

Čop: Usvojili smo sve Jurčićeve ideje i odigrali odličnu utakmicu

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Čop: Usvojili smo sve Jurčićeve ideje i odigrali odličnu utakmicu
18.01.2013.
u 19:34
Ja sam napadač i uvijek je lijepo zabiti, no najbitnije je da smo mi igrali dosta dobro i dobili utakmicu
Pogledaj originalni članak

Duje Čop bio je junak susreta u današnjoj pobjedi Dinama u prijateljskoj utakmici protiv imenjaka iz Dresdena.

– Naravno da mi je drago što sam zabio. Ja sam napadač i uvijek je lijepo zabiti, no najbitnije da smo mi igrali dosta dobro i dobili utakmicu. Rezultat čak i nije toliko bitan, ali vidjelo se na terenu da smo usvojili ideje trenera Jurčića, dominirali i bili puno bolji tako da možemo biti zadovoljni – rekao je Čop za službenu stranicu GNK Dinama.

Na utakmicu se osvrnuo i Mateo Kovačić, koji je odigrao 45 minuta i upisao asistenciju.

– Mislim da smo igrali baš dobro. Naravno, ovo su pripreme i umorni smo od treninga, ali dominirali smo, držali loptu u posjedu i stvarali prilike kroz igru, a to je dobro. Uostalom, oba gola su rezultat lijepih akcija i već se pomalo vidi rezultat napornog rada na treninzima.

>>>Dinamo pobijedio, Čop zabio dva gola Dynamu iz Dresdena

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.