Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremni susret

Dinamo pobijedio, Čop zabio dva gola Dynamu iz Dresdena

Duje Čop (1)
Igor Kralj/Pixsell
18.01.2013.
u 17:31

Zanimljivo, ova je utakmica organizirana u velikoj tajnosti, jer se strahovalo od ispada huligana koji prate Dynamo iz Dresdena

Dinamo je u drugoj utakmici na pripremama u turskom Beleku svladao 16-plasiranog njemačkog drugoligaša Dynamo iz Dresdena 2:0. Dvostruki strijelac za plave bio je Duje Čop u 14. i 35. minuti.

Dinamo je počeo u sastavu Kelava, Vrsaljko, Šimunović, Šimunić, Ibanez, Ademi, Brozović, Kovačić, Sammir, Čop, Beqiraj, a na početku drugoga poluvremena ušli su Zelenika, Tomečak, Jedvaj, Čalušić, Pivarić, Leko, Kolar (od 75. Brodić), Husejinović, Pamić, Rukavina, Krstanović.

Druga postava plavih nije se proslavila...

Za Dynamo iz Dresdena nastupio je bivši mladi hrvatski reprezentativac Petar Slišković (22), a ova utakmica bila je test za Sinjanina Tinu Lagatora (dojučer igrao u Litvi) i osječkoga centarfora Ivana Miličevića. Na klupi njemačke momčadi odnedavno je proslavljeni Austrijanac Peter Pacult, koji je nekada u Münchenu 1860 trenirao i Davora Šukera...

Zanimljivo, ova je utakmica organizirana u velikoj tajnosti, jer se strahovalo od ispada huligana koji prate Dynamo iz Dresdena. Njemačka momčad tako je putovala 25 kilometara iz svoje baze u Lari do mjesta odigravanja utakmice u Beleku i sve je prošlo bez incidenata.

Dinamo slijedeću utakmicu igra u ponedjeljak protiv ukrajinskog Volyna.

>>>Čop: Usvojili smo sve Jurčićeve ideje i odigrali odličnu utakmicu

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:42 19.01.2013.

Puno uspjeha želim Građanskom nogometnom klubu u nastavku sezone!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije