Težak udarac

Clippersi bez Paula i Griffina do kraja sezone

Foto: Reuters (Ilustracija)
Clippersi bez Paula i Griffina do kraja sezone
27.04.2016.
u 10:45
Pobjednik dvoboja Clippersa i Blazersa u drugom će krugu igrati protiv boljeg iz ogleda prvaka Golden State Warriorsa i Houston Rocketsa
Pogledaj originalni članak

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Los Angeles Clippersi ostali su zbog ozljeda bez dvojice svojih najboljih igrača, braniča Chrisa Paula i krilnog centra Blakea Griffina, do kraja ovogodišnjeg doigravanja.

Paul je prerano završio sezonu zbog loma kosti zapešća desne ruke kojega je zadobio u trećoj četvrtini četvrte utakmice protiv Portland Trail Blazersa u ponedjeljak, dok je Griffinu u završnici iste utakmice stradao kvadriceps lijeve noge.

Omjer pobjeda u seriji Clippersa i Blazersa je 2-2, Clippersi su prve dvije utakmice u Los Angelesu dobili sa po 20-ak razlike (115-95, 102-81), da bi Blazersi uzvratili s dvije pobjede u Portlandu (96-88 i 98-84). Peta utakmica igrat će se u srijedu u Los Angelesu, a šesta u petak u Portlandu. Eventualna odlučujuća sedma utakmica na programu je u nedjelju u Los Angelesu.

Pobjednik dvoboja Clippersa i Blazersa u drugom će krugu igrati protiv boljeg iz ogleda prvaka Golden State Warriorsa i Houston Rocketsa u kojemu je trenutačni omjer 3-1 za Golden State koji će najmanje sljedeća dva tjedna biti bez svog najboljeg igrača Stephena Curryja zbog ozljede ligamenata desnog koljena.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GV
golub Vaso
11:04 27.04.2016.

ratnici u finalu zapada

KA
kakakokoka17
13:57 27.04.2016.

Nije sigurna informacija!