JADRAN - SLOBODA 1:4

Ćiro sa Slobodom slavio u Gunji

Foto: Renato Zelić
Ćiro sa Slobodom slavio u Gunji
27.01.2014.
u 19:43
Strijelci za Slobodu bili su Kapić, Huseinbašić i dva puta Pršeš dok je za domaćine zgoditak postigao Gluvaković.
Pogledaj originalni članak

Tijekom proteklog vikenda u Gunji, selu u županjskoj Posavini, odigrana je prijateljska nogometna utakmica između domaćeg četvrtoligaša Jadrana i Slobode iz Tuzle koju je nedavno preuzeo Miroslav Ćiro Blažević.

Bila je ovo prva test utakmica novih Ćirinih pulena koji su očekivano, ali i zasluženo, pobijedili rezultatom 4:1 (1:0). Strijelci za Slobodu bili su Kapić, Huseinbašić i dva puta Pršeš dok je za domaćine zgoditak postigao Gluvaković.

Utakmica je odigrana po teškom terenu s obzirom da je dan ranije na istoku Hrvatske napadalo desetak centimetara snijega. Kako kažu čelnici Jadrana Ćiro je predlagao da se radi snijega utakmica odloži i odigra na terenu sa umjetnom travom u Tuzli.

Ipak, kako je utakmica ranije dogovorena, a i dolazio je Ćiro, domaćini su uložili ogromne napore da se teren očisti od snijega i pripremi za utakmicu.

>> Ćiro: Pišem knjigu, ali će izaći tek kad umrem

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:49 28.01.2014.

Čiro je legenda hrvatskog nogometa i lijepo je vidjeti da se vrača izvoru u Bosni.

Avatar Topgen
Topgen
21:29 27.01.2014.

Od treceg mjesta na svijetu do ... Gunje.

LI
Lisabon
08:08 28.01.2014.

Bravo Ciro majstore.Vidi se tvoj rukopis u Tuzli.Gunja je sigurno stabilan cetvrtoligas.kad budes otjeran iz Tuzle,ti ces uredno u novinama izjavljivati da nisu prepoznali tvoju viziju.