TKO ĆE VODITI MODRE

Ćiro otkrio tko treba preuzeti Dinamo: On bi bio pravo riješenje, navijam da se to dogodi

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Ćiro Blažević
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Milan Bandić i Ćiro Blažević
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Ćiro Blažević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ćiro Čačić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Ćiro Cico
21.09.2016.
u 21:14
- Dva od tri najveća hrvatska kluba, Rijeku i Hajduk, vode slovenski treneri, a ako u Dinamo dođe Katanec, onda će sva tri. To mi baš nije najmilije, ali je to dokaz napretka slovenske nogometne struke
Pogledaj originalni članak

Legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević, koji je s hrvatskom izabranom vrstom postigao svoj najveći uspjeh u karijeri osvajanjem trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu 1998. godine, prokomentirao je u Ljubljani mogućnost da u Dinamo kao trener dođe Srečko Katanec, aktualni slovenski izbornik.

Blažević smatra kako bi Katanec mogao istovremeno biti i izbornik Slovenije i trener Dinama.

- Mislim da to nije problem, pa i ja sam istodobno vodio klub i reprezentaciju, a mislim da bi Srečko bio pravo rješenje za Dinamo - kazao je Ćiro na susretu struke u slovenskoj prijestolnici, gdje je nahvalio napredak slovenskog nogometa u zadnje vrijeme.

Po njemu, taj se napredak vidi u tome što je na mjesto predsjednika Uefe došao Slovenac Aleksander Čeferin, ali i u tome da neke najuspješnije hrvatske klubove vode treneri iz Slovenije.

- Dva od tri najveća hrvatska kluba, Rijeku i Hajduk, vode slovenski treneri, a ako u Dinamo dođe Katanec, onda će sva tri. To mi baš nije najmilije, ali je to dokaz napretka slovenske nogometne struke o čemu svjedoči i uspjeh Matjaža Keka koji je u Rijeci postao prava zvijezda, što je Slovencu u hrvatskom nogometu inače teško postati - ocijenio je Blažević, inače dobar poznavatelj prilika u slovenskom nogometu gdje je prije desetak godina pola sezone vodio prvoligaša Muru.

- Mislim da bi Srečko Katanec bio pravo rješenje za Dinamo i navijam da dođe. On bi u ekipi uveo red karakterističan za Slovence, a kao trener je striktan, kvalitetan i ambiciozan - pohvalio je Ćiro slovenskog izbornika za kojega se špekulira da bi mogao otići sa tog mjesta nakon preseljenja Čeferina u sjedište Uefe.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KR
kruti96
22:04 21.09.2016.

'riješenje'???? ima li itko PISMEN tamo u komitetu???? haaaallooooooooo

DA
davnor
22:22 21.09.2016.

Ćiro vi ste svoje dali za nogomet sad ste u zasluženoj mirovini neka struka u dinamu odluči tko će biti novi trener danas je nogomet daleko drugačiji nego pred 30 i više godina i jasno je da ga nemogu vodit 70 godišnjaci.

MI
MikiPrdekana
21:31 21.09.2016.

Jelicic Josko