Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAO U OBRANU KRANJĆARA

Ćiro: Dinamo je žrtvovao Cicu kao pijuna u šahu. To je neljudski i bezobrazno!

Zlatko Kranjčar
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
21.09.2016.
u 17:13

"Tako se s Cicom nije smjelo postupiti. Ni u kojem slučaju. Ni u jednom trenutku! Sramotno!"

Nekadašnji trener Dinama i bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević stao je u obranu Cice Kranjčara koji je nedavno podnio ostavku na mjesto modrog trenera. Ćiro je i ranije branio Cicu, a sada je poručio da se Dinamo sramotno ponio prema svojoj legendi.

"Upozoravao sam na mogući rasplet događaja u Dinamu, nisam se pomirio s riječima Mirka Barišića da se Kranjčaru sprema otkaz ako ne pobijedi u Rijeci. Tim riječima Dinamov predsjednik okrenuo je leđa treneru kojeg su izabrali prije 87 dana i koji je klub financijski osigurao prolaskom u Ligu prvaka. K tome, amnestirao je od krivice i igrače koji snose svoj dio odgovornosti. I dogodio se 2:5 poraz u Rijeci… Cico je sam otišao, nije želio da bude istjeran!

Tako se s Cicom nije smjelo postupiti. Ni u kojem slučaju. Ni u jednom trenutku! Sramotno!

Tako se poigrati s klupskom legendom  koja je ostavila dubok trag u Dinamu i u igračkoj i u trenerskoj karijeri. To je ispod svake razine, neljudski, nehumano, bit ću i oštriji – bezobrazno. Kranjčar nije bilo tko, Kranjčar je jedno od najvećih imena koje je Dinamo ikada iznjedrio. Zar to Barišić ne zna?  Meni je to nedopustivo. Osjećam se slabo zbog toga.  Ma, ne mogu doći k sebi, tako se šutati s klupskim legendama. To nikad nijedan klub u svijetu nije napravio. Nijedan! Pa, Kranjčar je veći od svih nas, pa i od Dinama. Meni je to mučno promatrati, tako čovjeka nasanjkati, to je zločin. Mislim da me ogorčenje nikad neće napustiti. Čovjeku su dali jednu momčad, a rasprodajom u dva tjedna ostavili ga s drugom momčadi.  Žrtvovali su ga kao pijuna u šahu. Bez poštovanja  i korektnosti tako čovjeka poniziti, to zaslužuje svaku osudu. Ja se s time ne mogu i ne želim pomiriti. Hoće li itko reagirati?", napisao je Ćiro na svojoj službenoj stranici.

Komentara 22

IN
Inoha
17:35 21.09.2016.

Ajde moj Čiro i ti se izgrlis s Mamicem kad se sretnete...izbacio si Zadar i Zagreb iz lige ....ko slusa vise tvoje komentare

BR
braveheart11
17:56 21.09.2016.

Čiro jednostavno..... star si. nije Dinamo rekao Cici da igra u formaciji 3 5 2 a kamoli da gura mlade igrace u jednoj rezultatski zahtjevnoj utakmici. Ciro ne bih ti pljuvao po Dinamu da znas kako postoje sanse dabpostanes trener.. ovako drvlje i kamenje pa klubu koji ti je dao sve

Avatar Bud Humski
Bud Humski
17:56 21.09.2016.

"Pa, Kranjčar je veći od svih nas, pa i od Dinama." Ama daj Ciro, ja mislim da je vecina naroda umorna od tvog lupetanja. A da ga Mamic samo pozove na kavu u Maksimir, otpuzao bi tamo... i bila bi mu puna usta pohvala za sve sto se radi u Dinamu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije