RAZLAZ S MEDIĆEM

Ćiro napustio NK Zagreb: Bio sam prisiljen na to!

Foto: Pixsell
Ćiro napustio NK Zagreb: Bio sam prisiljen na to!
19.12.2012.
u 12:22
– Žao mi je što odlazim, ali na to sam bio prisiljen – rekao je trener svih trenera
Pogledaj originalni članak

Miroslav Blažević oko 11 sati sastao se s predsjednikom Zagreba Draženom Medićem i priopćio mu da više nije trener NK Zagreba! Razlog je ove neočekivane odluke – neispunjenje obveza iz ugovora. Ćiro nam je nakon završetka sastanka samo kratko rekao:

– Da, ja sam bivši trener Zagreba. To sam upravo rekao i predsjedniku, žao mi je što odlazim, ovdje bih napravio čudo, ali nažalost na to sam prisiljen – kazao je Ćiro.

Podsjetimo, Ćiro je u Kranjčevićevu došao nakon što je četiri godine radio izvan Hrvatske (BiH, Kina, Iran), a bio mu je to drugi mandat na klupi pjesnika, nakon onog od 2006. do 2008.

Kada je prije četiri godine napustio Zagreb, bilo je to zbog sukoba s gazdom Medićem, no nesporazume su raščistili.

– Medić nema nikakve veze s tim. Medić me primio kao svog oca i tako me tretirao i ja sam mu izuzetno zahvalan. Imao sam dogovor s gradonačelnikom koji se nije ispoštovao i ja sam morao odustati zbog svog dostojanstva i svog ponosa – rekao je Ćiro za Mediaservis.

>> Medić: Ja sam Ćirin sin. Svađu smo zaboravili čim smo se našli

>> Ćiro se ponudio: Sa Slovenijom bi bio svjetski prvak

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

DE
demokršćanin
18:27 19.12.2012.

Poslušaj ĆIRO:u mirovini je ipak najljepše ( uz čokoladu).

RO
rojnik
20:01 19.12.2012.

Eee moj ćiro ,Tolko godina,tolko utakmica u nogama,a pameti još nisi došao. Žalosno, da tamo neki pikzibneri brišu pod s tobom.

FL
fliegenderstern
13:56 19.12.2012.

Naravno da treba... Lokomotivu su ukupno gledali ove godine na Maksimiru do par tisuća ljudi, Zagreb ni toliko.. i sad gdje je računica? Dinamo uopće neću da spominjem jer će branitelji Mamića ustat odmah, iako ni sami ne znaju kako funkcionira sport kod nas,tj. preciznije nogomet. Ja znam pa me sve to boli, posebno kad vidim kako ljudi teško žive, a porezi su tako veliki da se mogu svi namirit (od navedenih klubova koji plaćaju igrače,trenere itd. pa sve do raznih udruga koje nikom ne trebaju) ... Sve u svemu gadljivo...