Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 77. GODINI

Ćiro se ponudio: Sa Slovenijom bih bio svjetski prvak!

Ćiro Blažević (1)
Igor Kralj/Pixsell
12.12.2012.
u 14:58

– Nikad nisam bio mlađi i nikad nisam bio bolji trener – kazao je Blažević Slovencima

Ćiro Blažević ne posustaje. Ne samo da mu u 77. godini nije dosta što vodi NK Zagreb, već bi on i drugi angažman. Za slovenski portal Ekipa.org izjavio je da ne bi imao ništa protiv da preuzme Sloveniju koja upravo traži izbornika.

– Sine, to bi mi bila šesta reprezentacija nakon Švicarske, Irana, Hrvatske, BiH i Kine. Pun sam energije za taj posao, sa Slovenijom bih bio svjetski prvak – rekao je Ćiro.

Glavni konkurent mu je Srećko Katanec.

– Bilo bi nepravedno da o njemu ne kažem sve najljepše. On je najbolji – rekao je Blažević koji na klupi Zagreba odrađuje drugi mandat.

Ključne riječi

Komentara 10

PE
peugeot
18:39 12.12.2012.

Qokle god covjek sanja i pravi projekte za buducnost - nije star! Samo, mislim, da ga Travnicanin sa 'Plave vode' ovdje ipak malo pretjera. Moj, gospodine Ciro, dobro bi bilo kad bi bilo moguce, al' bogami vijagra tu ne pomaze.

BA
baniček
20:31 12.12.2012.

vi koji ste na ovim komentarima nemate pojma o nogometu, pa vam nije za zamjerit. bolje komentirajte politička ili kulturna zbivanja, na ovom polju ste bedaki. jer ćiro je i 1998 rekao da će bit prvak s hrvatskom i nije puno lagao.

AN
Andreeejjj
16:30 12.12.2012.

Zato si stari fosilu Čiro, Katanca u Dinamu posjedao na tribinu a bio je vrhunski profesionalac i izgradio veliku nogometnu karijeru. Hrvatski slovenc Srečko Katanec za tebe je nogometni genije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije