BIVŠI IZBORNIK

Ćiro Blažević: To je nemoralno, trebalo ga je odmah potjerati iz reprezentacije

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Miroslav Ćiro Blažević i Zdravko Mamić
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Miroslav Ćiro Blažević na kavi u centru grada
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Miroslav Ćiro Blažević
18.11.2020.
u 09:08
- Trebalo ga je potjerati! Tko nema odgovornost i svijest da od njega ovisi raspoloženje nacije, nema pravo obući dres reprezentacije - rekao je Ćiro.
Pogledaj originalni članak

Nogometna reprezentacija Srbije nedavno je ostala bez plasmana na Europsko prvenstvo nakon što je u ključnoj utakmici poražena od Škotske na jedanaesterce. Aleksandar Kolarov tada nije htio ući u igru u 119. minuti kako bi izveo jedanaesterac, a Ćiro Blažević ostao je neugodno zatečen tom informacijom.

- To je neodgovorno i nemoralno! Pravo razočaranje. Zamisli molim te, on je odbio igrati i pucati penal?! Kako netko može odbiti poslušnost?! I još kapetan?! Kad si u reprezentaciji, to je kao da si u ratu, samo čekaš naredbu što! Trebalo ga je potjerati! Tko nema odgovornost i svijest da od njega ovisi raspoloženje nacije, nema pravo obući dres reprezentacije - rekao je Ćiro za Informer.

Kolarov je uoči utakmice rekao da su mu u Interu zabranili da igra, ali se kasnije pokazalo da to nije točno.

- Kolarov je tri sata pre utakmice direktoru reprezentacije Vladimiru Matijaševiću rekao da su mu iz Intera zabranili igrati. Matijašević je o tome obavijestio izbornika Tumbakovića, pa je ovaj morao mijenjati sastav. Igrači su bili u šoku zbog postupka kapetana što se i vidjelo na terenu. U 119. minutu, izbornik je želio ubaciti Kolarova u igru - rekao je izvor iz reprezentacije Srbije.

Škotska je na kraju izbacila Srbiju, plasirala se na Euro i bit će protivnik Hrvatske u skupini. Na Euru nas još čekaju Engleska i Češka.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

Avatar Keep_calm
Keep_calm
11:01 18.11.2020.

Koji pokvarenjaci, stave naslov kao da se radi o reprezentaciji. Jer reprezentacija je samo jedna, ona NAŠA, a za sve druge se piše "reprezentacija te-i-te zemlje". Ali, naravno, tko bi onda otvorio članak? Dobro da nisu napisali "repka"!

MA
malaliba
10:24 18.11.2020.

I kakva je to vijest? Kaj bumo mi rješavali problematiku nijhove repke?!

JU
Jura
09:24 18.11.2020.

Što te ćiro boli k za k?