Sve je negirao

Cirkus na Kajzerici: Ivković se predomislio, 'šalio' se za ostavku

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Cirkus na Kajzerici: Ivković se predomislio, 'šalio' se za ostavku
19.12.2013.
u 21:40
- Ostavka? Neću odgovarati na hipotetička pitanja, ne mogu pričati o nečemu što ne znam – govorio je Ivković
Pogledaj originalni članak

Burna je bila uvertira utakmice Lokomotiva – Rijeka! Trener  Tomislav Ivković, naime, najprije je oko podneva podnio ostavku, da bi se sat vremena kasnije predomislio i povukao ostavku!

Međutim, na konferenciji za novinare nakon poraza protiv Rijeke, Ivković je sve negirao(!?):

- Ostavka? Neću odgovarati na hipotetička pitanja, ne mogu pričati o nečemu što ne znam – govorio je Ivković.

A želite li ostati trener Lokomotive?

- Nikome nisam dao ostavku, niti sam to spominjao. I ne znam zašto bi uprava kluba raspravljala o tome – nudio je i dalje Ivković neistinitu priču.

U razgovor se uključio i Nenad Tunuković, predstavnik Lokomotivine agencije za odnose s medijima, koja je i prenijela Ivkovićevu podnevnu ostavku i potom ranopopodnevno povlačenje ostavke:

- U petak će Upravni odbor kluba analizirati cijelu sezonu...

I nakon toga prestala su pitanja o Ivkovićevu odlasku ili ostanku, sve je zapravo postalo smiješno i prozirno. Ivković se, naime, očito zaletio, ali je brzo shvatio da je povukao pogrešan potez, međutim nije mogao "zaustaviti Reuters"! Pa je od svega nastao fini popodnevni cirkus na Kajzerici, došlo je čak do toga da je jedan klupski čelnik razmišljao da medijima ponudi priču kako je Ivković sve to napravio da bi – "motivirao momčad uoči Rijeke"!? Strašnog li motiva...

Ali, zašto se uopće Kajzerica zatresla? Sve je "zakuhao" Ivković, koji je očito povjerovao kavanskim pričama da je prvi kandidat za Dinamova trenera već ove zime! Budući da su bivši Dinamovi treneri Kruno Jurčić i Ante Čačić s Lokomotivine klupe brzo preselili na Dinamovu, Ivković se nadao da će takav biti i njegov razvojni put.

Pozorno je pratio situaciju sa Zoranom Mamićem, vjerovao je da će Dinamov sportski direktor ostati u fotelji i da neće silaziti u "rudnik", takvu su mu projekciju nudili i neki bliski novinari, paleći dodatno ambiciju u Ivkoviću.

Međutim, bila su to samo prazna naklapanja, u kojima nije bilo ni "i" od istine! I kad je Zoran Mamić definitivno "prelomio" i odlučio da će ostati trener, takav se epilog nije baš svidio Ivkoviću... Pa je u četvrtak oko podneva poručio klupskim čelnicima da daje ostavku i želi raskid ugovora na svoju štetu!? Razlog?

- Zasićenje, dosta dugo je već s ovom momčadi i smatra da je vrijeme za nove izazove – bilo je priopćenje koje je prenijela Lokomotivina agencija za odnose s medijima.

Međutim, nepunih sat vremena kasnije, sletjela je nova informacija i Ivkovićev "korak unatrag!

- Trener je rekao da se samo šalio, nije ponudio ostavku, niti želi raskid ugovora – opet je obznanila agencija.

A onda je Ivković sve negirao na "presici"!? Uglavnom, ovim je "lupinzima" Ivković definitivno zakomplicirao svoj dosad nedodirljivi položaj na Kajzerici! Iako u klubu nisu baš bili oduševljeni ovosezonskim igrama i rezultatima, nitko dosad nije postavljao pitanje povjerenja treneru! No, ovaj bi ishitreni potez svakako mogao inicirati i tu raspru na sastanku klupske uprave u petak...

>>Rijeka na krilima Kramarića pobijedila lokose i preskočila Hajduk

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

DU
Deleted user
21:50 19.12.2013.

Ivković nije zaslužio da bude trener Dinama, Mamić se u ovom kratkom razdoblju pokazao mnogo kvalitetniji.

RG
Roby-Grunf
21:56 19.12.2013.

šta reći- sprdnja! to može biti samo u ovakvim ne ozbiljnim ,amaterskim ligama! čovjek ljubomoran što nije postao dinamov trener pa puko malo!! nije ni čudo što nam je klubski nogomet jadan i na samom svjetskom dnu!!

HO
Hobi
22:04 19.12.2013.

Smijesan je ovaj ivkovic,jako.dao ostavku pa kaze poslije da nije hehe.jako vjerodostojan,stvarno se igraci imaju u koga ugledati.frajer stvarno mislio da ce biti trener dinama.i stvarno misli da je veliki trener.a u to ga uvjerio onaj propali novinar zidak koji za dva pica ,alkoholna naravno,pise bedastoce.obecao mu zdravko?hehe da,bas je zdravko poznat kao covjek od rijeci.nikad nikog nije prevario hehe.uglavnom,neka suti jer ce u protivnom opet u karlovcu zavrsiti.