Masters finale

Čilić u skupini s Đokovićem, Pavić izbjegao Mektića

Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
05.11.2018.
u 22:40
Marin Čilić igrat će u skupini Guga Kuerten u kojoj će mu suparnici biti prvi igrač svijeta Srbin Novak Đoković, Nijemac Alexander Zverev i Amerikanac John Isner
Pogledaj originalni članak

Najbolji teniski par na svijetu u 2018. godini, Hrvat Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach na ATP Mastersu u Londonu, koji će se igrati od 11. do 18. studenoga u Londonu, igrat će u skupini Knowles/Nestor, dok će druga hrvatsko-austrijska kombinacija Nikola Mektić i Alexander Peya igrati u skupini Llodra/Santoro, odlučeno je na ždrijebu u ponedjeljak.

Uz Pavića i Maracha u skupini Knowles/Nestor igrat će Poljak Lukasz Kubot i Brazilac Marcelo Melo, Amerikanci Mike Bryan i Jack Sock te Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut, dok će Mektić i Peya za suparnike u skupini Llodra/Santoro imati Kolumbijce Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha, Britanca Jamieja Murraya i Brazilca Brunu Soaresa te Južnoafrikanca Ravena Klaasena i Novozelanđanina Michaela Venusa.

Foto: Reuters
Mate Pavić
Foto: PA/Pixsell
Mate Pavić Oliver Marach
Foto: Reuters
Mate Pavić
Foto: PA/Pixsell
Mate Pavić Oliver Marach

Ranije u ponedjeljak održan je i ždrijeb pojedinačnog dijela turnira, a najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić igrat će u skupini Guga Kuerten u kojoj će mu suparnici biti prvi igrač svijeta Srbin Novak Đoković, Nijemac Alexander Zverev i Amerikanac John Isner, odlučeno je na ždrijebu u ponedjeljak.

U skupini Lleyton Hewitt igrat će Švicarac Roger Federer, Južnoafrikanac Kevin Anderson, Austrijanac Dominic Thiem i Japanac Kei Nishikori.

Plasman u polufinale izborit će po dvojica prvoplasiranih iz svake skupine.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PE
peugeot
00:52 06.11.2018.

Opet se zdrijeb nasmijesio Federeru! Taj covjek je vise sretan, nego sto je tezak!

KO
kordunmoj75
10:29 06.11.2018.

Zaista i vise nego je ocigledno,da je turnir namjesten,pogledajte samo skupinu u kojoj igra Federer,ni jedno tenisera ispd ranga 200-tog,a naseg Cilica odmah u najtezu grupu,tako je kad si bogat i iz bogate drzave dolazis.

ST
stipe123
23:14 05.11.2018.

Pravda za Čubeta! Admine čuvaj ga, ovakvivih bolida. nema mnogo, ne kvari nam zabavu